SÖKE SİYASETİNDE GENÇLİK RÜZGARI

SÖKE SİYASETİNDE GENÇLİK RÜZGARI

2019 tarihinde yapılması gündemde olan yerel seçimler için kongre sürecine giren CHP Söke’de İlçe Başkan adayları boy gösterirken Gençlik Kolları başkanlığına aday olanlarda bir bir açıklama yaptı. İlk aday Yağız Pullukçu

Söke CHP gençlik kolları başkanı Halil Yıldırım yaş haddinden dolayı tekrar Gençlik Kolları kongresinde aday olamayacak. Bu nedenle kongre sürecinde Söke ilçe başkanlığında olduğu gibi gençlik kolları başkanlığında da adaylar ortaya çıkmaya başladı. İlk olarak adaylığını Yağız Pullukçu açıkladı.

GENÇLİK PARTİMİZİN ÖZGÜCÜDÜR

Kendi sosyal medya hesabından adaylığını açıklayan Pullukçu, 18 yaşıma girdiğim günden beri üyesi olduğum, ilkelerini ve değerlerini savunmaktan onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nde yeni bir yola çıktığına değindi. Pullukçu ayrıca sosyal medyadaki paylaşımda “Önümüzdeki ay içerisinde yapılacak olan gençlik kolları seçiminde; partimizin öz gücünü temsil etmek için Söke Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı'na adayım.Bu yolda tüm parti büyüklerimin dostlarımın, kardeşlerimin, yoldaşlarımın desteğini bekliyorum.Gençliğe yer verin, iktidara gidelim” ifadelerinde bulundu.

Pullukçu hedefinin, 2019 seçimlerinde partiyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden kucaklaşarak yerel de ve genelde başarılı olmak, CHP’yi iktidara taşımak için mücadele etmek olduğunu söyledi.

YAĞIZ PULLUKÇU KİMDİR?

1 Nisan 1990 doğumlu. 18 yaşında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye oldu. Gençlik kolları başkan yardımcılığı ve ilçe örgütü yöneticiliğinde bulundu. Söke de esnaflık yapan Pullukçu aynı zamanda Söke Amatör kümede futbol oynuyor. Derya Pullukçu ile evli olan Yağız Pullukçu Evli 1 çocuk babası. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.