SÖKE ŞOFÖRLER ODASI’NDA ZAFER YİNE REFİK KARATAŞ’IN

SÖKE ŞOFÖRLER ODASI’NDA ZAFER YİNE REFİK KARATAŞ’IN

Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın geçtiğimiz cumartesi günü yapılan kongresinde zafer yine mevcut Oda Başkanı Refik Karataş’ın oldu, Karataş güven tazeledi.

Gerçek Gazetesi/Arif Akçay

Genel kurulda mevcut başkan Refik Karataş ile odanın yıllardır Genel Sekreterliği görevini yapan Nazmi Tükel yarıştı. Karataş, güvenoyu ile yeniden başkanlığa seçildi. 699 üyesi bulunan Söke Şoförler Odası olağan genel kuruluna 563 üye katılarak iki ayrı sandıkta oy kullandı. Her iki sandıkta da Karataş ve ekibi galip gelirken iki oy çift oy kullanıldığı ve boş zarf atıldığı için iptal edildi. Başkan Refik Karataş’ın Beyaz listesi 423 oy alırken, Nazmi Tükel’in Sarı listesi 138 oy aldı.
Cumartesi günü Saray Düğün Salonu’nda gerçekleşen Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurul toplantında Divan Başkanlığı’nı Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan'ın yaptı. 40 yılını dolduran şoför esnaflarına plaketlerin verildiği genel kurul toplantısında odanın faaliyet ve mali raporları ibra edildi, yeni döneme ait çalışma programları görüşüldü. Oda yönetiminde yer alacakların alacakları akkı-huzur miktarları da belirlendi. Öğrencilere burs verilmesi, muhtaç duruma düşen oda üyelerine yardımlar yapılması da karara bağlandı.
Saat; 13.00 sıraları başlayan ve saat; 17.00’ye kadar süren seçimlerde 699 üyesi bulunan Söke Şoförler Odasının yapılan seçimlerde iki oy iptal edildi, kullanılan geçerli oy sayısı 561, Refik Karataş’ın listesi 423 oy alırken, Nazmi Tükel’in listesi 138 oy aldı. 
Refik Karataş başkanlığında Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi asil üyeliğine; Ramazan Demir, Lütfü Bala, Nazım Balı, Fahri Kandaş, Müjdat Akalın ve Yılmaz Çobanoğlu, Denetleme Kurulu Asil üyeliklerine de Kenan Eğerci, Atınç Bilgin ve Ercan Sönmez seçildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.