SÖKE TARIM, SANAYİ, TİCARET SERGİ VE PANAYIR’IN YILDIZI TRAKTÖRLER OLDU.

SÖKE TARIM, SANAYİ, TİCARET SERGİ VE PANAYIR’IN YILDIZI TRAKTÖRLER OLDU.

SÖKE TARIM, SANAYİ, TİCARET SERGİ VE PANAYIR’IN YILDIZI TRAKTÖRLER OLDU.

Geçtiğimiz Perşembe günü kapılarını ziyaretçilere açan Söke Panayırı Pazar günü sona erdi. Bu yıl katılım oldukça yoğun oldu. Ülkemizin ve Söke’nin seçkin markaları Panayırda stant açtı. Panayırın en dikkate çeken köşesi ise John Deere’nin balyalı hasat makinesi, TÜMOSAN Traktörleri, Altınöz Tarım Makineleri ve Er Petrol standı oldu.

SÖTEK Şirketi’nin Genel Müdürü Tekin Yavuz, yeni modeli Aydın’dan Alirıza Avcı’ya sattıklarını, ancak yenilerinin Söke’ye geleceğini söyledi. Cüssesi ile dikkat çeken balyalı pamuk toplama makinesi ile bir saatte 30 kilo pamuk toplanıyor. Söke Ziraat Odası yönetim kurulu başkanı Kemal Kocabaş’ta, pamuk hasadının yağmur dönemine denk geldiğini ve o nedenle de seri hasat yapılması adına yeni modelin Söke’de kısa sürede Pazar bulacağını söyledi. Yeni pamuk toplama makinesi Sökeli çiftçiler tarafından da beğenildi.

YUSUF AKILLI

DAVETTE BULUNDU

Söke Panayırının bir başka ilgi çeken stantı TÜMOSAN traktörleri, Altınöz Tarım Makineleri ve Er Petrol’ün performans mamüllerinin sergilendiği stantlar oldu. Akıllı Ticaret TÜMOSAN bayii yönetim kurulu başkanı Yusuf Akıllı, hem iş gücü, hem de yakıt ekonomisi ile TÜMOSAN markasının Söke ve bölge çiftçisi tarafından tercih edilen güvenilir marka haline geldiğini söyledi, satış kolaylığı ve model seçimi konusunda Milas çevreyolu üzerindeki adreslerinde çiftçileri hizmet verdiklerini söyledi, yeni modelleri yerinde görmeleri için davette bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.