Söke Tariş Ankara’ya çıkarma yaptı

Söke Tariş Ankara’ya çıkarma yaptı

Söke Tariş Ankara’ya çıkarma yaptı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Başkanı Beliğ Azbazdar ve beraberindeki Söke Tariş yöneticilerinde oluşan heyet, Ankara"da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette ilk olarak TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi ve AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılıç ile buluşan heyet, daha sonra ise Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin'i makamında ziyaret ederek, kooperatiflerin özerkleşmesini kapsayan yasal süreci ve sonradaki gelişmelere dönük yaptırımları, kooperatiflerin ortak sorunları ile bir takım önemli hususlara ilişkin çözüm başlıklarını ele aldılar.
“VERİMLİ BİR GÖRÜŞME
OLDU”
Ziyaret ile ilgili sosyal paylaşım sayfasındaki takipçilerine bilgilendirmede bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılıç, "Yöneticilerimizle birlikte kooperatiflerimizin ortak sorunlarını aktarmak ve görüş alışverişinde bulunmak üzere sayın bakan yardımcımızı makamında ziyaret ettik. Çok verimli bir görüşme oldu. Söke'den gelen heyetimize ve sayın bakam yardımcımıza teşekkür ediyorum" dedi.
“İLERLEYEN GÜNLERDE
YENİDEN ANKARA"YA
GİDECEĞİZ”
Öte yandan konuya ilişkin açıklamada bulunan ve ziyarette hazır bulunan S.S. 131 No.lu Söke Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, “Kooperatifimiz ile alakalı önemli sorunları dillendirerek çözüm talebinde bulunduk. İlerleyen günlerde Ankara"ya 2. bir ziyaret daha gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.