SÖKE TİCARET ODASI ÜYELERİ İLE BİRLİKTE YÖREX FUARINA KATILDI.

SÖKE TİCARET ODASI ÜYELERİ İLE BİRLİKTE YÖREX FUARINA KATILDI.

20-24 Ekim 2021 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu‘nun da katıldığı fuara Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Geçtğimiz günler de Coğrafi işaretini aldığımız “SÖKE TATLI MAYA EKMEĞİ” ile birlikte yöresel ürünlerimizden zeytin, zeytin yağları ve çeşitli unların sergilendiği standımıza ilgi oldukça fazlaydı.
Fuarın açılışında konuşan Birlik Başkanımız Hisarcıklıoğlu “Antalya Ticaret Borsamızın başlattığı bu girişimi biz de TOBB olarak destekledik. Aradan geçen 10 yılda 3 bin katılımcıya ve 1 milyondan fazla ziyaretçiye ev sahipliği yaptık. YÖREX, aynı zamanda ülkemizde coğrafi işaret ekosisteminin gelişmesine de önemli katkılar sundu. 10 yılda tescilli coğrafi işaret sayısı 110’dan 921’e, başvuru sayısı ise 160’tan 721’e çıktı. YÖREX, coğrafi işaret algısının ve bilinirliğinin artmasını sağladı” dedi.
Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip ASAN, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan standımızı ziyaret edenler arasındaydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.