Söke Ticaret Odası’ndan ‘Söke Eğitim Günleri’ atağı

Söke Ticaret Odası’ndan ‘Söke Eğitim Günleri’ atağı

Söke Ticaret Odası’ndan ‘Söke Eğitim Günleri’ atağı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya ile Söke"deki özel eğitim kurumlarının temsilcileri, Söke Ticaret Odası Konferans Salonu"nda düzenlenen istişare ve tanışma toplantısında bir araya geldi.
Söke"deki özel eğitim sektöründe bir takım sıkıntılar ile çözüm önerilerinin ele alındığı ve karşılıklı fikir alışverişine dayalı olarak gerçekleşen toplantıda "Geleneksel Söke Eğitim Günleri" düzenlenmesine ilişkin karar alınarak önemli konulara değinildi.
Düzenlenen toplantıya, Söke Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın ve Söke"de faaliyet halinde bulunan yaklaşık 23 özel eğitim kurumunun temsilcisi katıldı.
Toplantıda konuşan Söke Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya, “Söke Ticaret Odası olarak her yıl geleneksel olarak düzenlemeyi istediğimiz Söke Eğitim Günleri ile öncelikle değerlerimize sahip çıkmayı hedefliyoruz. Bu amaçla öğrencileri, değerli anne ve babaları, eğitim danışmanlarını bölgemizdeki saygın eğitim kurumlarını bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Son yıllarda eğitimdeki son teknolojileri , metodolojileri ve kaynaklarını ilçemizde görmek bizleri ziyadesiyle onurlandırıyor, gururlandırıyor. Bize bu haklı onuru ve gururu yaşatan siz değerli kurucu ve yöneticilerimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
“ÖZEL EĞİTİM
KURUMLARIMIZIN
TANITIMI BİZİ
GURURLANDIRACAKTIR”
Planlanılan eğitim günleri ile özel eğitim kuruluşlarının tanıtımını sağlamak olduğunu da önemle belirten Başkan Anya, “Yeni eğitim ve öğretim yılı için kayıt yaptırmak isteyen veliler ve öğrenciler, Söke eğitim günü vesilesiyle okullarımızı, okullarımızın fiziki yapısını, teknik, eğitim-öğretim olanaklarını ve eğitimin içeriği konusunda, okul yöneticileri ve öğretmenleri nezaretinde kurumlarımız ile ilgili bilgi sahibi olacaklardır. Bu kurumların yanında Söke"ye varlıkları ile renk katan ahenk katan değerli dershane yöneticilerimiz, dil kurslarımız, okul öncesi eğitim faaliyeti içerisinde olan kreşlerimiz, mental matematik eğitimcilerimiz ve çocuk kulüplerimiz gibi dil okullarımız, KPSS"ye hazırlık eğitimi veren akademik kurumlarımızın, sürücü kurslarımız ve özel öğrenci yurtlarımızın tanıtımının yapılıp tanınması bizleri gururlandıracaktır” diye konuştu.
"Söke Eğitim Günleri" ile özel eğitim kurumlarının tanıtımından heyecan duyacağını da sözlerine ekleyen Başkan Anya, “Eğitim kurumlarımızı tanıttığımız ve tanıtacak olduğumuz bu eğitim günlerinde, bölge halkımız ve velilerimiz de tüm kurumlarımızı bir arada gördükleri zaman eminim kendileri de en az bizler kadar heyecanlanacaklardır. Bu vesileyle bu günlerin hayata geçmesinde emeği ve katkısı geçen öncelikle çok değerli siz kurum kurucularımıza değerli yöneticilerine ve çok değerli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ünat Aydın Bey"e teşekkür ediyorum. Katılımlarınız bizleri çok gururlandırdı” sözleri ile açıklamasını noktaladı.
“SÖKE EĞİTİM GÜNLERİ
EYLÜL AYI"NIN İLK HAFTASI
BAŞLIYOR”
Daha sonra "Söke Eğitim Günleri" kapsamında özel eğitim kurumlarının stand kurarak tanıtım organizasyonunda bulunmaları için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve önümüzdeki günlerde ortak karara varılmasının ardından Novada Outlet ya da Söke Belediye Meydanı"nda "1. Söke Eğitim Günleri"nin Eylül Ayı"nın 3 ile 5. günleri arasında start alması kararlaştırıldı.
“ÖZEL EĞİTİM
KURUMLARIMIZ
OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”
Toplantıda konuşan Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın ise, “Söke Eğitim Günleri vesilesi ile içerik konusunda iyi şeylerin ortaya çıkacağına inanıyorum. Özel eğitim kurumlarımız olmazsa olmazımızdır. Ancak bu günlere özel bir ana tema ve slogan da geliştirilmeli. Bir farkındalık oluşturularak Söke dışından da tanıtımlara katılımcı çekilmelidir. Yıllık Söke"den eğitim aracılığıyla çıkan para 500 bin TL"dir. Konuyu bu yönü ile ele almakta da yarar var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.