Söke'de 114 öğrenci sağlık camiasına katılacak

Söke'de 114 öğrenci sağlık camiasına katılacak

Söke Fatma Tüzzehra Orhun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi) 2014-2015 eğitim yılı mezuniyet töreni yapıldı. 114 öğrenci mezun olurken, öğrenciler sağlık sektörüne katılacak olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyor.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Selma Özcan, okul müdürleri, davetliler ve öğrenci velileri bulundu.
Söke Fatma Tüzzehra Orhun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi) MüdürüVolkan Şenarslan konuşmasında; “Okulumuzdan bu yıl mezun ettiğimiz 114 öğrencimiz hoşgörülü, çalışkan, düşünen bireyler olarak mezun oluyor. 442 öğrenciyle hizmet veren okulumuz sadece Söke değil, il ve ülke çapında isim yapmış bir okuldur. Öğrencilerimizin sadece mesleki değil, çok yönlü yetişmelerine özen göstermeliyiz” dedi.
Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran yaptığı konuşmada tüm öğrenci, öğretmen ve velileri kutladı, mezun olan Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine gelecek hayatlarında başarılar diledi.
Okul birincisi Elif Çetin mezun öğrenciler adına konuşma yaparken, okulun yaş kütüğüne mezuniyet plaketini çaktı. Okul birincisi Elif Çetin’in diploması ve başarı belgesini Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran takdim etti. Söke Fatma Tüzzehra Orhun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2014-2015 yılı okul ikincisi Hatice Ergün, üçüncüsü ise Vesile Kavruk oldu.
Mezuniyet töreninde mezun olan tüm öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından, geleneksel kep atma anı yaşandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.