Söke'de anne ve iki çocuğundan haber yok

Söke'de anne ve iki çocuğundan haber yok

Söke’de anne ve iki çocuğundan 9 Şubat tarihinden bu yana haber alamıyor.

Söke’de yaşayan anne Hediye Basut (35) ve çocukları Baran Basut (17) ve Helin Basut (12) 9 Şubat tarihinde birden ortadan kayboldu. Baba Alican Basut’un cezaevinde olduğu belirten Hediye Basut’un ağabeyi Ercan Şahin ve kayınpederi Muhsin Basut, kayıp yakınlarının bulunmasını istiyor.
Ağabey Ercan Şahin; “Kardeşim Hediye Basut ve iki çocuğunun ailesiyle bir sorunu yoktu. Düzenli olarak cezaevinde bulunan eşi ile telefonda görüşüyordu. Baran’ın sosyal medya hesabında bir telefon numarasının dikkatimizi çekti, telefonun Suriyeli birine kayıtlı olabileceğini öğrendik. Polise de bu bilgiyi verdik. Kardeşim ve yeğenlerimin bulunmasını istiyorum” dedi.
Kayıp anne Hediye Basut’un kayınpederi Muhsin Basut ise; “2 aydır gelinim ve torunlarımdan haber alamıyoruz. Başlarına ne geldi, neredeler bilmiyoruz. Torunlarımın sağ salim evlerine dönmelerini, en azından sağ olduklarını öğrenmek istiyorum” dedi.
Savcılık ve Emniyete kayıp başvurusunun yapıldığı belirtilirken, aile yaklaşık iki aydır kayıp olan anne ve çocukların izinin bulunmasını istiyor. Aile görenlerin emniyet ya da jandarmaya mutlaka haber vermelerini istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.