SÖKE’DE BAYRAMLAŞMA YAPILDI

SÖKE’DE BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Söke’de Kurban Bayramı bayramlaşma programı düzenlendi. Söke Kaymakamlığı tarafından Söke Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen programda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle pandemi kuralları gözetildi.

Söke’ye yeni atanan Kaymakam Soner Zeybek’in alkışlanan bir konuşma yaptığı programda, protokol üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Kaymakam Zeybek özetle “ Adaptasyon ve uyumun en kısa sürede olacağını düşünüyorum. Çünkü burası güzel ve huzurlu bir yer.” dedi

60b56007-6994-4a01-bb61-a123803e45ef-001.jpg

AKKENTLİ DAMGA VURDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, protokol bayramlaşması sırasında konuşması ve nezaket dolu hareketleri ile güne damgasını vurdu. Akkentli’nin CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ile ceketinin önünü ilikleyip tokalaşması ve yerine oturuncaya kadar ayakta beklemesi taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. Akkentli, protokol esnasında ADÜ İşletme Fakültesi Dekanı Neval Genç ve Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı ile bol bol sohbet etti.

İKRAMLAR SÖKE BELEDİYESİ’NDEN

Protokol bayramlaşması için Kaymakamlık tarafından düzenlenen programın ikramları da Söke Belediyesi tarafından karşılandı. Konuklar lezzetli ikramlar için Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.