SÖKE’DE BERBER VE KUAFÖR SALONLARININ MASKELERİ TOPUKLU EFE’DEN

SÖKE’DE BERBER VE KUAFÖR SALONLARININ MASKELERİ TOPUKLU EFE’DEN

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık 1.5 aydır kapalı olan ve 11 Mayıs’ta açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarına desteğini sürdürüyor.

Söke genelindeki tüm işletmeleri dezenfekte eden büyükşehir ekipleri bu kez de maske dağıtımı yaparak 11 Mayıs öncesi tüm salonları hazır hale getirdi. Esnaflar Topuklu Efe ve ekibine bu süreçte kendilerine gösterdiği destek için teşekkür etti..

haberici-(2)-008.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyesi Covid-19 salgınının ilk gününden beri il ve ilçeler bazında çalışmalarını sürdürüyor. Cadde, sokak ve halkın yoğun kullandığı yerleri dezenfekte eden, köpüklü sularla yıkayan büyükşehir ekipleri Başkan Çerçioğlu’nun talimatı bu kez de esnafların hizmetinde. 

 

ÇERÇİOĞLU ‘BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’ DEMİŞTİ

Covid-19 ile mücadelede alınan olumlu sonuçlar sonrası hayatın normalleşmeye başlaması ile ilgili ilk olarak berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin açılmasına karar verilmişti. 11 Mayıs’ta açılacak olan işletmelere en büyük destek yine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan geldi. Açılış öncesi esnaflara seslenen Çerçioğlu dükkanların dezenfekte işlemlerinin belediye tarafından yapılacağını, maske dağıtılacağını ve her zaman esnafların yanında olacaklarını sosyal medya hesabından duyurmuştu. 

haberici-(3)-008.jpg

MASKELER DAĞITILMAYA BAŞLADI

Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla harekete geçen Çevre Koruma Daire Başkanlığına bağlı ekipler, berber, kuaför ve güzellik merkezlerinde dezenfekte işlemlerini sürdürürken, dezenfekte işlemi biten işletmelere maskeleri de dağıtıldı. 

Esnaflar önce dükkanlarını dezenfekte eden akabinde de kendilerine maske dağıtan Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

haberici-(4)-006.jpg

AKKENTLİ:”ESNAFLARIMIZ TOPUKLU EFE İLE AÇILIŞA HAZIR”

Koronavirüs pandemisi sebebiyle ülke olarak çok zorlu bir süreçten geçildiğinin  altını çizen Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, bu süreçte belediye olarak Başkan Çerçioğlu’nun talimatları doğrultusunda halkın sağlığı için her türlü önlemi aldıklarını ifade etti. Akkentli, Topuklu Efe’nin direktifleri doğrultusunda Söke’de 50 gündür kapalı olan ve ekonomik anlamda zor günler geçiren berber, kuaför ve güzellik salonlarına destek olmak amacıyla dezenfekte işlemlerini yaptıklarını ve maskelerini de dağıttıklarını belirtti. Akkentli, “Bu süreçten en çok etkilenen kesimlerden olan esnaflarımızın daima yanındayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, sosoyal medya hesabından esnaflarımıza her türlü desteği vereceklerini ve birlikte başaracağımızı duyurmuştu. İşte ekiplerimizde  onun talimatı ile 11 Mayıs’ta iş yerlerini açacak olan berber ve kuaförlerimizin dükkanlarını dezenfekte etti. Şimdi de maskelerini dağıtıyoruz.  Bu dezenfekte ve maske dağıtımı çalışmamız periyodik olarak devam edecek. Kuaför ve berber arkadaşlarımız ekonomik olarak zor bir süreçten geçtiler. İnşallah bundan sonra güzel günler onların olur. İşletmelerimiz Topuklu Efe’mizin de desteği ile açılışa hazır. Bundan sonraki süreçte de üzerimize düşen ne varsa yapmaya, esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.