SÖKE’DE CADDELER KÖPÜKLÜ SU İLE DEZENFEKTE EDİLİYOR

SÖKE’DE CADDELER KÖPÜKLÜ SU İLE DEZENFEKTE EDİLİYOR

Dünyayı etkisi altına alan korona virüsüne karşı salgının ilk gününden beri gerekli tüm tedbirleri alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu belediyenin tüm birimlerini teyakkuza geçirerek, tüm ilde dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor

Çin’de başlayıp çok kısa bire sürede dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de sayısı her geçen gün artan korona virüsüne karşı ülke olarak topyekün bir mücadele veriliyor. Söke’de kurulan özel ekip caddeleri köpüklü su ile dezenfekte ediyor. 

1-(1)-007.jpg
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’da bu konuda salgının başladığı günden bu yana şehir merkezi ve ilçelerde gerekli tüm tedbirleri aldı ve denetimlerini de sürdürüyor. Belediye binası başta olmak üzere terminal, otobüsler, duraklar gibi halkın kullandığı alanlarda dezenfeksiyon işlemleri devam ediyor. 

1-(2)-005.jpg
10 KM’LİK ALANDA ÇALIŞMA YAPILIYOR
Korona virüsüne karşı Topuklu Efe Söke’de tüm ekiplerini teyakkuza geçirdi. Söke’de Aydın Caddesi, İstasyon Caddesi, Albayrak Caddesi, Koçlar Caddesi başta olmak üzere 10 kilometrelik bir alanda çalışma yapılıyor. Caddeler ekipler tarafından köpüklü su ile dezenfekte ediliyor.

1-(3)-004.jpg
AKKENTLİ “ÖZLEM BAŞKANIMIZ SÖKE İÇİN ÖZEL EKİP KURDU”
Söke’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli,“ Özlem Başkanımızın talimatı ile daha önce kurulan özel ilaçlama ekibi tarafından toplu taşıma araçları, camiler, kamu binaları, askeri binalar, huzur evi ve dolmuş durakları ile halkın yoğun olarak kullandığı alt geçitlerde dezenfekte çalışmasına başlanmıştı. Şimdi ise Söke’de vatandaşlarımızın sıkça uğradığı çarşı ve sokaklar köpüklü suyla temizleniyor.”dedi.

1-(4)-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.