SÖKE'DE ÇIKAN YANGIN AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ'NİN ÜSTÜN GAYRETİYLE DİLEK YARIMADASI'NA SIÇRAMADAN KONTROL ALTINA ALINDI

SÖKE'DE ÇIKAN YANGIN AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ'NİN ÜSTÜN GAYRETİYLE DİLEK YARIMADASI'NA SIÇRAMADAN KONTROL ALTINA ALINDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Söke Akçakonak'ta çıkan yangına müdahale ederek kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti.

 İtfaiye ekipleri bugün öğle saatlerinde çıkan yangına kısa sürede müdahale ederken yoğun rüzgâr sebebiyle yangının Dilek Yarımadası Milli Parkı'na sıçramaması için yoğun bir çalışma yürütüldü. Yangın, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin üstün gayretiyle Dilek Yarımadası Milli Parkı'na sıçramadan kontrol altına alındı.

Yangının kontrol altına alınması için Aydın genelinden itfaiye ekiplerinin yangın bölgesine intikal ettiğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bölgeye giden Büyükşehir Belediyesi bürokratlarından ve itfaiye yetkililerinden sürekli bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi'nin Park ve Bahçeler Dairesi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi başkanlıklarının arazözleri dahil çok sayıda araç ve ekiple yangına müdahale edildiğini ifade eden Başkan Çerçioğlu, yangını bir facia yaşanmadan kontrol altına aldıklarını belirtti.

Yangın Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun çabasıyla kontrol altına alınırken itfaiye ekipleri bir taraftan soğutma çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da yangının çıkış sebebini de araştırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.