Söke’de esnaf odalarına yapılandırma bilgilendirmesi

Söke’de esnaf odalarına yapılandırma bilgilendirmesi

Söke’de esnaf odalarına yapılandırma bilgilendirmesi

Söke’de esnaf ve sanatkarlar oda başkanları, bazı alacakların yeniden yapılandırmasına ilişkin çıkan 6736 sayılı kanun hakkında bilgilendirildi.
Söke Esnaf Odaları binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda esnaf odaları başkan ve yöneticileri bulunurken, toplantıda Aydın Gelir İdaresi Grup Müdürü Yusuf İpek ve Söke Vergi Dairesi Müdürü Süleyman Demir konuşmacı olarak yer aldı. Açılış konuşmasını yapan Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, kendilerini bilgilendirmek üzere gelen Aydın Gelir İdaresi Grup Müdürü Yusuf İpek ve Söke Vergi Dairesi Müdürü Süleyman Demir’e teşekkür etti.
31 Ekim’de sona erecek olan yeniden yapılandırma başvurularının içeriği hakkında bilgilerin verildiği toplantıda Söke Vergi Dairesi Müdürü Süleyman Demir; “Bize verilen talimat yapılandırmaları duymayan kalmaması. Bu anlamda çeşitli meslek grupları ve sektörlere yönelik bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Söke’de vergi konusunun yüzde 60 oranında muhatabı esnaflarımız. Bu açıdan esnaf oda başkanları ile yaptığımız bu toplantı çok önemli. Biz başvuru oranımızın yüzde yüz olabilmesini hedefleyerek, çalışmalarımız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın borçları ve çeşitli itilafları ortadan kaldıracak yeniden yapılandırmalardan azami şekilde faydalanmalarını arzu ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.