Söke’de futbol tatlandı

Söke’de futbol tatlandı

SÖKE GENÇLİK GERMENCİK SINAVINA HAZIR

Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Aynı gün çift kale antrenmanı yapan Amatör Süper Lig temsilcisi Sökespor ve Birinci Amatör Küme temsilcisi Söke Gençlikspor’a futbolseverlerden tatlı sürprizi.
Her iki takımın antrenmanına baklavalı ziyaret yapan iş adamları Hasan Tezcan ve Efkan Oturgan futbolculara tatlı ikram edip yeni sezonda başarı dilediler. Haftayı maç yapmadan geçirecek olan Sökespor  kendi arasında çift kale maçı ile önümüzdeki  hafta deplasmanda oynanacak olan Kuşadası maçı hazırlıklarına erken başlarken neşe içersinde geçen çift kale maçını antrenör Kerrar Kolcu’nun da forma giydiği  yeşil takım 4-1 kazandı. Uzun lig maratonuna deplasmanda gelen farklı Pamukspor galibiyeti ile moral bulduklarını söyleyen Sökespor antrenörü Kerrar Kolcu, ”Taraftarlarımızdan gelen bu tür desteklerde ekibimizin moralini daha da artırdığı bir gerçek. Futbolcularımıza baklava ziyafeti veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

Bu  sezon oluşturduğu güçlü yönetim ve takım kadrosu ile dikkat çeken birinci amatör kümenin Söke Grubu temsilcisi Gençlikspor yarın deplasmanda oynayacağı Germencikspor hazırlıklarını tamamladı. Germencik maçının provasında kaleci Ali, Recep, Burak, Kemal, Mustafa ve Hasan Oruçyüz performansları ile dikkat çekti. Tarftarların tatlı ikramlarına teşekkür eden antrenör Tamer Yiğit, ”Galibiyet serimizi Germencik karşısında da sürdürmek arzusundayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum