Söke'de hedef enerji kesintilerini en aza indirmek

Söke'de hedef enerji kesintilerini en aza indirmek

Söke’nin Beşparmak köylerinde elektrik direkleri yenileniyor.

AYDEM Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ağaç elektrik direkleri, beton elektrik direkleriyle değiştiriliyor.
AYDEM Söke Şubesi’nden edinilen bilgiye göre; ulaşımı zor mahallelerde tüm şebeke değiştirilirken, deforme olmuş direkler yenileniyor. Vinç giren yerlere beton, ulaşımı zor noktalara ise galvenizli demir direkler monte ediliyor. 2012 yılında Çavdar Mahallesi (köyü)’nden başlatılan yenileme çalışmaları kapsamında büyük mesafe kat edilirken; 2014 yılı yatırım programı kapsamında Bağarası ve çevre mahallelerde yenileme çalışmaları yapılıyor. Önümüzdeki süreçte 2015-2016 yatırım programında Sarıkemer ve çevresinde yenileme çalışmalarının yapılacağı belirtildi. Söke için 2014 yılında ayrılan bütçenin 4 milyon TL olduğu ifade edildi.
“SÖKE’ GENELİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ EN AZA İNECEK”
Söke’de son dönemde artan şebeke ve trafo bakım çalışmaları ile ilgili verilen bilgiye göre; Söke merkez ve tüm bağlı mahallelerde yapılan çalışmalarla enerji kesintilerinin en aza indirgenmesi hedefleniyor. Özellikle yağışlı havalarda, kış şartlarında artan enerji kesintilerini en aza indirgemek için yenileme çalışmalarının önemli olduğu vurgulanırken; çalışmaların aralıksız şekilde devam ettiğini kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.