Söke’de “Kitap Krallığında Buluşalım” etkinliği düzenlendi

Söke’de “Kitap Krallığında Buluşalım” etkinliği düzenlendi

Adnan Menderes Üniversitesi Söke Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü ile Söke Çocuk Kütüphanesi Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Kitap Krallığında Buluşalım” adlı etkinlik gerçekleşti.

Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özden Erdoğan, Kütüphane Müdürü Fatih Akbaba ve Söke Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selvinaz Saçan ve öğrencilerin desteğiyle çocuklara kitap sevgisi ve okuma alışkanlığını kazandırmak için etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlik ile çocuklar için kütüphaneyi ilgi çekici hale getirmek amaçlıyor. İlkokul 3’üncü sınıf öğrencilerinin farklı tarzda hikaye okuma etkinliğine katılımları ile Çocuk Kütüphanesine yönelik olumlu algı geliştirmeleri hedeflendiği etkinlikte,

Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri mesleki gelişimlerinin bir parçası olarak çocuklarla bir arada çalışma imkanına sahip olurlarken, çocukların ve ebeveynlerinin dikkati, Çocuk Kütüphanelerine çekilmiş oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.