Söke’de Mobese atağı

Söke’de Mobese atağı

Söke’de Mobese atağı

Gerçek Gazetesi
Söke'de kurulması için ciddi adımlar atılan Mobese kamera güvenlik sistemi ile ilgili olarak meslek odaları bilgilendirildi. Söke Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya ‹lçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke ‹lçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, Aydın ‹l Emniyet Müdürlüğü Bilgi ‹şlem Bürosundan Emniyet Amiri Uğur Çaylak, Söke Esnaf Oda Başkanları, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran ve Meclis Başkanı Behlül Er, Söke Ticaret Borsası Başkanı Bertan Balçık ve Söke Belediye Meclis üyelerinden bazıları katıldı.
Toplantıda birkaç yıldır Söke'nin gündeminde olan Mobese kamera sistemi ile ilgili bilgi verilirken; toplantıya katılan meslek odaları temsilcilerinden sistemin kurulabilmesi için destek istendi. Söke Belediyesi olarak son gelişmeler karşısında Mobese kamera sisteminin kurulması işlemini 2008 yılında öncelikli işler arasına alabileceklerini söyleyen Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; bunun diğer kurumlardan gelecek desteğe bağlı olduğunu kaydetti.
Projesi hazır olan ve ihale aşamasına gelen Mobese kamera sistemi ile ilgili teknik bilgi veren Aydın ‹l Emniyet Müdürlüğü Bilgi ‹şlem Bürosundan Emniyet Amiri Uğur Çaylak; Kablosuz olarak kurulması planlanan Mobese ilk etapta 22 kameradan oluşacak şekilde kurulacak. Hesaplanan maliyet içinde baz istasyonu, kameralar, bilgisayar programları ve izleme merkezi bulunuyor. Kurulmasına karar verildiğinde ve 'Kaynak hazır' denildiğinde en kısa sürede ihale aşamasına geçebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.