MEHMET ALİ OKLAY

MEHMET ALİ OKLAY

SÖKE'DE SİYASİ HAVA

SÖKE'DE SİYASİ HAVA


Parçalı bulutlu...
Parçalanan yapılar mevcut yönetimler. Bulutlu olan hem seçilemeyenler, hem de seçilenler...
Sorumluluk yönetimlerde!! 
Seçim öncesi listeler yapılırken fazlaca söz sahibi olmadıkları liste sonuçlarından onlar sorumlu tutuluyorlar. 
Burada bir acayiplik yok mu sizce? 
Birden fazla gariplik var. Öncelikle yönetimleri baypas edenler baş sorumlu olmalıdır. Yönetimlerini aciz duruma düşüren üst yöneticiler hesap verebilmelidirler. Sizce verirler mi bu hesabı?
Maalesef!
Teşkilatların süzgecinden, teşkilat bünyesinden emek vermeden, gökten paraşütle partilerin bacasından içeri girenler, o gücü aldıkları yer neresi ise oraya biat ettiler. Parti yönetimleri baypas edildi o süreçte! 
Şimdi yönetimlere neden fatura çıkıyor ki? 
Kendilerine ne soruldu da yanlış kararlar verdiler? Hangi yanlış kararların neticelerine katlansınlar ki! Üstelik parti yönetimlerinde görev alan bütün yöneticiler taktire, taltife lâyık insanlardır. Onlara iyi bakın. Siyaset bu kafayla giderse o insanları mumla ararlar. Emeğin hiçe sayıldığı yerlerde, emekçileri bulmakta zorlanılacağı gerçeğini unutmayalım. O insanlar türlü zahmet ve fedakârlıklarla partileri seçim sürecine kadar taşıyan insanlar. Fakat garip ki, seçim sürecinde önemleri azalıyor. Bu sağlıklı bir hâl değil. Doğru işleyen bir süreç hiç değil.
Vesselâm; hem iğneyi, hem çuvaldızı önce kendimize batıralım. Çünkü bir insanın kendine yaptığını cümle âlem birleşse yapamıyor. 
Ne dersiniz?


Önceki ve Sonraki Yazılar