Söke’de taraftar grupları ve Sökespor yönetimi biraraya geldi

Söke’de taraftar grupları ve Sökespor yönetimi biraraya geldi

Söke’de taraftar grupları ve Sökespor yönetimi biraraya geldi

Söke İlçe Kaymakamlığı salonunda gerçekleşen toplantıda Sökespor yönetimi, ilçenin çeşitli spor kulüplerinin yöneticileri ile Sökespor’un taraftar grupları bir araya geldi.

Toplantıda Sökespor yönetimi ile taraftar grupları arasındaki buzlar erirken, Sökespor’un başarısı için herkes kenetlenme kararı aldı. Toplantıda İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Emniyet Müdürü Aydın Düzalan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü A. Turan Günen de bulundu.
“YÖNETİM DE, TARAFTAR DA EMEK HARCIYOR”
Futbolun bir seyir oyunu olduğunu, eğlenceli tarafların olması gerektiğini belirten Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; “Elbette seyircisiz olmaz ve bu kadar zevkli olmaz. Şampiyonluğa giden bir takımın taraftarının deplasmanlara gitmesi gerekir ancak kulübün bunu karşılayabilecek güçte olup olmadığını bilmiyorum. Olur yada olmaz ama özellikle sosyal medya üzerinden bazen çok ağır ithamların yapıldığını görüyoruz. Sökespor’de yöneticilik yapan arkadaşlarımız bu türlü ithamları hak etmiyor. Taraftarlarımız ailelerinden fedakarlık edip emeklerini takım için veriyor. Yönetimde bulunan arkadaşlarımızın birçoğu da aynı şekilde mesailerini sadece Sökespor için harcıyorlar. Bu bir aşk, gönül işi. Burada orta yol bulunup, problemler çözülmeli. Problemler devam ederse Sökespor zarar görecektir. Kullanılan dil temiz olmazsa işin hukuki boyutu vardır ama ahlaki ve vicdani boyutu da vardır. Sosyal medyada yazılanların birçoğu çizginin dışına çıkan sözler oluyor. Bunun önüne geçilmeli” dedi.
“TARAFTAR SÖKESPOR’UN CEZA ALMASINI İSTEMEMELİ”
İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; “Küfür kötü söz demektir. Biz sadece stadta küfürü önlemek için değil, Sökespor’un da zarar görmemesi için çaba sarfediyoruz. Taraftarlarımız herhalde kulüplerinin ceza almasını da istemez. Bu nedenle küfüre ve sporun dışında olabilecek her türlü faaliyetlere karşı tedbirimizi alacağız. Taraftarlardan da bu konuda hassas olmalarını istiyoruz” dedi.
Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu taraftar gruplarının temsilcilerine de söz verirken, sıkıntı ve düşüncelerini söylemelerini istedi. Toplantının sonunda gerek taraftar grupları, gerekse yönetimbu bir araya gelişin faydalı olduğunu dile getirdi. Toplantıda hafta sonunda oynanacak ve liderlik maçı olarak önemlibirkarşılaşma olan Çiğli maçından başlamak üzere; şampiyonluk yolunda kenetlenme kararı alındı.
“DEPLASMAN İÇİN OTOBÜS TEMİN EDİLECEK”
Ayrıca toplantıda son dönemdetaraftarların deplasman maçlarında otobüs talebi gündeme geldi. Kulübün otobüs temini için gücünün olduğunu ifade eden Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal; otobüs temin edeceklerini söyledi. Günal benzer sıktınıların yeniden yaşanması durumunda otobüs konusunun yeniden askıya alınabileceği şartını da koydu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.