SÖKE’DE VATANDAŞLAR GÜNE SABAH SPORU İLE BAŞLIYOR

SÖKE’DE VATANDAŞLAR GÜNE SABAH SPORU İLE BAŞLIYOR

COVİD-19 korunma sürecinden sonra normalleşmeye geçen hayatta bir çok etkinlikler sosyal mesafe kuralına göre yapılıyor. Bunlardan birisi de Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu sabah sporları.

Aydın genelinde, sabah sporu etkinliklerine sosyal mesafe gözetilerek yapılmaya devam ediyor. Söke’de Korona virüs salgını nedeniyle uzun süre evde kaldıktan sonra spor yapmak isteyen vatandaşların imdadına Aydın Büyükşehir Belediyesi yetişti. Söke’de  sabah sporu etkinliklerine sosyal mesafe gözetilerek devam ediliyor. 

TEŞEKKÜRLER BAŞKAN ÇERÇİOĞLU
Sabah sporu sosyal mesafe kuralına uyularak hafta içi her sabah saat 8 ile 10 arasında Atatürk Parkı’nda düzenleniyor. Vatandaşlar evde tek başlarına spor yapmanın zorluklarından bahsederek;” Sabah sporunun başlaması bizim için çok iyi oldu. Uzun süre virüs nedeniyle evlere kapanmıştık. Spor hocamızın eşliğinde yaptığımız sabah sporu motivasyonumuzu da arttırıyor. Büyükşehir Belediyemizin başlattığı sabah sporu halkımızın sağlığı için çok önemli. Sadece bayanlar değil bayların da burada sabah sporu yapmasını tavsiye ediyoruz. Bu organizasyonu tertiplediği için Özlem Başkana çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.