Söke’de yangın

Söke’de yangın

SÖKE'DE BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN DEPOSU ALEVLERE TESLİM OLDU

Gerçek Gazetesi
Söke ilçesinde, bir alış veriş merkezinin deposunda çıkan yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu.
Söke'nin Çeltikçi Mahallesi Dicle sokağında bulunan bir alış veriş merkezinin deposunda dün sabah henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Depodaki klimanın patlaması sonucu bir anda büyüyen alevler deponun tamamını sardı. Çevrede korku ve paniğe neden olan yangında, depoda bulunan çok sayıda gıda malzemesi zarar gördü. Binanın üst katlarında bulunan öğrenci yurduna sıçramadan önlenen ve maddi hasara yol açan yangında can kaybı ve yaralanma olmayışı teselli kaynağı oldu. Güvenlik güçleri de
görüntüleri inceledi. Güvenlik kamerası görüntülerinde yangının çıkış saati 10:08 olarak tespit edilirken, deponun kolonu kenarında bulunan bir kova içinden bir anda parlayan alevlerin depoyu sardığı gözlendi. Yangının çıkış anında depoda kimse olmayışı dikkat çekerken, görüntüleri izleyen iş yeri çalışanları merkezde sigara içen kimse olmadığını, yangının nasıl çıktığına anlam veremediklerini dile getirdi.
Alışveriş merkezi sahibi Davut Bulut ise yangının etrafta paniğe neden olduğunu belirterek, "Nasıl olduğunu anlayamadık. Bir anda patlama sesi duyduk ve koşup geldiğimizde yangınla karşılaştık. Daha sonra itfaiyeye haber verdik. Depoda sadece yiyecek maddeleri bulunuyordu. Önemli bir maddi hasar meydana geldi" dedi.
Öte yandan polis yangınla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.