Söke’de Zeliha Sunal’ın keyifli sunumuyla eğlenceli çevre etkinliği

Söke’de Zeliha Sunal’ın keyifli sunumuyla eğlenceli çevre etkinliği

Söke’de Zeliha Sunal’ın keyifli sunumuyla eğlenceli çevre etkinliği

Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) işbirliği ile geri dönüşüm etkinliği gerçekleştirildi. Sevilen ünlü sanatçı Zeliha Sunal’ın renkli ve interaktif sunumuyla gerçekleşen etkinlik Söke Novada Outlet’te yapıldı.
Geri dönüşüm bilincini yaygınlaştırmak üzere yapılan müzikal etkinlik katılımcıların özellikle çocukların yoğun ilgisini çekti. ÇEVKO maskotlarının animasyon gösterileri ve dansları, geri dönüşüm malzemelerinden yapılan müzik aletlerinden oluşan orkestrası, Zeliha Sunal’ın şarkılarının yer aldığı geri dönüşüm etkinliğinde; geri dönüşümde kullanılan atık toplama araçlarının kullanımı çocuklar ve vatandaşlara eğlenceli şekilde anlatıldı.
Çevre kirliliği ve tüm alt başlıklarına baktığımızda her birinin insandan kaynaklandığını görmekteyiz diyerek sözlerine başlayan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Bizde önce kirletip sonra temizlemek gibi bir tanımlama var. Ama bu her yönüyle hep masraflı ve zaman alıcı. Kirletmemek en güzel çözüm. Kirletmemeye özen göstermeli ve çevremize sahip çıkmalıyız. Yaşadığımız dünyayı gelecek nesillere taşımak gibi çok önemli bir misyonumuz ve sorumluluğumuz var” dedi. Başkan Toyran konuşmasında Zeliha Sunal ve ekibine Söke’de olmasından ve hem bilinçlendiren, hem de keyifli zaman geçirmelerine vesile olmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Toyran konuşmasının ardından, Sökeliler adına Zeliha Sunal’a çiçek takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.