Söke’den Soma’ya yardım eli

Söke’den Soma’ya yardım eli

Söke’den Soma’ya yardım eli


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke Ticaret Odası ve Söke Ticaret Borsası, mayıs ayında Soma"da meydana gelen faciadan sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği"nin başlattığı yardım kampanyasına 2 bin Tl"lik bağışta bulundular.
Soma felaketinde hayatını kaybeden işçilerin aileleri için TOBB"un öncülüğünde başlatılan ve Söke Ticaret Odası ile Söke Ticaret Borsası"nın 2"şer bin Tl"lik bağışta bulunduğu yardım kampanyası çığ gibi büyüdü ve toplam 16 milyon 838 bin 164 TL"ye ulaştı.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu kampanya kapsamında toplanan yardımları içeren çeki geçtiğimiz günlerde Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na verilmek üzere, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"a takdim etti.
Gerek yurt içinden gerek yurt dışından yoğun ilgi gören TOBB"un 5 milyon lira ile başlattığı kampanyaya, oda ve borsaların yanı sıra, muhtelif kurumlar, işadamları ve vatandaşların desteği de dikkat çekti. Cep harçlığından 3 TL ile katkıda bulunandan, emekli maaşını paylaşanlara kadar toplumun geniş kesimi Soma"da hayatını kaybedenlerin ailelerine yardım konusunda geniş duyarlılık gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.