Söke’den tekvandoda Türkiye Şampiyonu öğretmen

Söke’den tekvandoda Türkiye Şampiyonu öğretmen

Söke’den tekvandoda Türkiye Şampiyonu öğretmen


█ Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Söke"ye bağlı Bağarası Beldesi Hürriyet ilk ve orta okulu Beden Eğitim Öğretmeni Büşra Yıldız Tekvando Türkiye birinciliğini Söke"ye getirdi. Tekvando +73 kilgram bayanlar kategorisinde Türkiye Birincisi olan Büşra Yıldız, Dünya Şampiyonası"na gitmeyi hedefliyor.
Daha önceki yıllarda Türkiye Şampiyonluğu ve Dünya 3."lüğü gibi dereceleri de bulunduğu öğrenilen Beden Eğitimi Öğretmeni Büşra Yıldız"ın 15-30 Mart tarihleri arasında Milli Takım Kampı"na katılacağı öğrenildi. Milli takım Kampı sonrası İspanya"da yapılacak olan müsabakalara katılacak Büşra Yıldız, burada yapılacak Dünya Şampiyonası karşılaşmalarından derece ile dönmeyi hedefliyor.
“KAYMAKAMDAN
BAŞARI BELGESİ”
Bağarası Beldesi Hürriyet ilk ve orta okulu Beden Eğitim Öğretmeni Büşra Yıldız"ın Tükiye Birinciliği başarısına kayıtsız kalmayan İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, başarılı sporcuya başarı belgesi verdi. Kaymakamlık makamında gerçekleşen belge töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi ve Bağarası Beldesi Hürriyet ilk ve ortaöğretim okulu Müdürü Mustafa Polat"da bulunurken, Kaymakam Demirezer; “Başarısından dolayı öğretmenimiz Büşra Yıldız"ı kutluyorum. Sökemizin gururu olmuştur. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.