Söke’den Türk futboluna bir yıldız daha geliyor

Söke’den Türk futboluna bir yıldız daha geliyor

Söke’den Türk futboluna bir yıldız daha geliyor


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Gençlikspor"lu Yücel  İlin, yuvadan uçmaya  hazırlanıyor.
Son olarak Altay"da forma giyen İsa Akgöl, Ankaraspor"da  forma giyen Anıl Taşdemir, Gençlerbirliği PAF da oynayan Recep"i Türk futboluna  kazandıran Söke"den bir yıldız daha geliyor.
Aydın Birinci  Amatör Küme ekiplerinden Söke  Gençlikspor"un başarılı forveti Yücel İlin futbolu ile adeta büyülüyor. Sökespor"un alt yapısından yetişen Yücel İdin bu sezon geldiği Söke Gençlikspor da başarılı bir sezona imza atarken attığı ve attırdığı gollerle  adından söz  ettirdi.
Henüz 18 yaşında  olan genç futbolcu Yücel İdin  geçtiğimiz  transfer döneminde Türksel Süper Lig  takımlarından Bursaspor ve Ankaraspor "dan gelen teklifleri okulu nedeniyle kabul etmemişti.
Bu sezon kendisini  daha da geliştiren  Yücel, sezon bitiminden gelecek  teklifleri değerlendirmekte  kararlı olduğunu söylerken, “Tabi öncelikle kulübümün süper amatör kümeye  çıkması. Öncelikle  kulübün başarısı” dedi. Söke Gençlikspor Kulübünde takım ruhunun üst düzeyde olmasından başarının geldiğini sözlerine  ekleyen başarılı forvet  oyuncusu özel yaşamı ve efendi kişiliği ile de dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.