Sökeli 6 bayan kuaförü İzmir’de saç ve makyaj şovu yapacak

Sökeli 6 bayan kuaförü İzmir’de saç ve makyaj şovu yapacak

20-22 Nisan 2008 tarihleri arasında, Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda Güzellik Dünyası- 2. Kozmetik, Estetik, Kuaför ve Güzellik Ekipmanları Fuarı gerçekleştirilecek.


Gerçek Gazetesi
20-22 Nisan 2008 tarihleri arasında, Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda Güzellik Dünyası- 2. Kozmetik, Estetik, Kuaför ve Güzellik Ekipmanları Fuarı gerçekleştirilecek. Cilt ve vücut bakımı ürünlerinin uygulamalı olarak sergileneceği fuar, saç ve makyaj şovlarıyla, yaratıcılığı geliştirmeye yönelik farklı branş yarışmalarıyla renklenecek.
Güzellik Dünyası- 2. Kozmetik, Estetik, Kuaför ve Güzellik Ekipmanları Fuarı'nda gerçekleşecek saç ve makyaj şovlarında Sökeli kuaförlerde heyecan yaşayacak. Söke'den 6 bayan kuaförü fuara katılıyor. Önceki gün Söke Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gökay Yayla'ya ait Kuaför Salonunda gerçekleşen toplantıda Sökeli kuaförler bir araya gelirlerken, fuara katılacak isimler belirlendi. Cemil Güymen, Aysun Koç, Ali Rıfat Dökmen, Ahmet Açar, Atiye Sertbaş ve Erdal Karakocaoğlu Güzellik Dünyası- 2. Kozmetik, Estetik, Kuaför ve Güzellik Ekipmanları Fuarı'nda yapılacak saç ve makyaj şovlarında ter dökecek isimler olacak.
Konuyla ilgili bilgi veren Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Samet Can; bu tür yarışma veya fuarlara katılırken sponsor bulmakta sıkıntı çektiklerini dile getirdi. Sökeli berber ve kuaförler olarak çeşitli etkinliklere katılmak, Söke ve Aydın'ın sesini duyurmak istediklerini ancak sponsor sıkıntısı yüzünden istedikleri açılımı yapamadıklarını dile getirdi. Oda Başkanı Samet Can; “Sökeli büyük firmalar bu tür etkinliklere sahip çıkmalı ve bizleri desteklemeliler. Söke Berberler ve Kuaförler Odası olarak birçok projemizi gerçekleştirmekte ciddi güçlükler yaşıyoruz. Destek bekliyoruz” diye konuştu.
20 Nisan günü özel şov ile başlayacak Fuarda Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelecek katılımcıların yanı sıra İtalya, Arap Emirlikleri, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Mısır, Ürdün, Lübnan, Filistin, Kosova, Suriye, Bulgaristan'dan gelen kuaförlerin şovları yer alacak. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.