Sökeli esnaflar, iftarda buluştu

Sökeli esnaflar, iftarda buluştu

Sökeli esnaflar, iftarda buluştu


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB), Nazilli"den sonra Söke"de de iftar yemeği verdi.
Her yıl sadece merkezde iftar yemeği veren, bu yıl Efeler, Söke ve Nazilli"de organize edilen buluşmalarla geleneği bozan Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Söke"de bulunan tüm esnaf odaları ve üyeleri ile Ardıç Restoran"da düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan, Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün ile Söke Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlarının hazır bulunduğu yemeğe, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Fahri Sivrioğlu, AYBA Batı Koordinatörü Fatih Akkentli, bazı kurum ve daire amirleri ile çok sayıda esnaf katıldı.
Bu yıl önceki yıllardan farklı olarak Efeler, Söke ve Nazilli"de iftar yemekleri verildiğini belirten Çetindoğan, Söke"de bulunan tüm oda başkanı ve üyelerine verilen yemekte yaptığı açıklamada, "Bu Ramazan Ayı"nda yönetim kurulu üyelerimizle birlikte aldığımız kararla üç ayrı noktada iftar yemeği vermeyi uygun gördük. Üyelerimizin ayağına kendimiz gidelim diyerek kimseyi yormak istemedik. Katılım da oldukça iyi ve bu birlikteliğimizi daha güçlenmesi bakımında çok önemli. Katılan oda başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.