Sökeli Kadınlara Meme Kanseri bilgilendirmesi

Sökeli Kadınlara Meme Kanseri bilgilendirmesi

Sökeli Kadınlara Meme Kanseri bilgilendirmesi


█ Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Söke Toplum Sağlığı merkezi iş birliği ile gerçekleşen bilgilendirme toplantısı Söke Belediyesi Bedesten Çarşı Kurs Salonunda yapıldı.
Söke Kadın Meclisi Üyeleri başta olmak üzere, Sökeli kadınların katıldığı toplantıda meme kanseri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Söke Toplum Sağlığı Merkezi"nden Atike Yılmaz Kocakaya ve Durdu Kaçar, katılımcılara meme kanserinin muayenesi, erken teşhisin önemi ve tedavi süreci ile ilgili bilgiler verdi. Toplantıda konuşmacılar meme kanserinde özellikle erken teşhisin önemine vurgu yaparak, kadınları meme kanseri riskine karşı kontrollerini yapmalarını ve yaptırmalarını istedi.
Söke Kadın Meclisi olarak yeni dönem faaliyetlerine yine hızlı bir şekilde başladıklarını ifade eden Başkan Hatice Sarınç; “Çeşitli konularda kadınlarımızı bilinçlendirme faaliyetleri yeni dönem programımızda da yer alıyor. Bu konuda bizlere destek veren başta Söke Belediyesi olmak üzere tüm kurumlara teşekkür ediyoruz. Tüm kadınlarımızı meclisimizin faaliyetlerini takip etmeye ve katılmaya çağırıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.