SÖKELİ PAZARCILARIN KOCA YÜREKLİ BAŞKANI

SÖKELİ PAZARCILARIN KOCA YÜREKLİ BAŞKANI

Ulusal bir gazete yayınlanan haberin doğruluğu olmadığını ifade eden Söke Meyve ve Sebzeciler Oda Başkanı Ümit Coşkun’a pazarcı esnafından destek yağdı.

Coşkun Sosyal Medya hesabında yayınlanan habere karşılık cevap verdi. Coşkun” Dünya insanlığını saran ve ülkemizin başına da bela olan corono virüsünü inşallah hep birlikte kısa sürede devletimizin ve bakanlıklarımızın almış olduğu tedbirler kapsamında hep birlikte aşacağız. Ancak bu sıkıntılı süreçte alınacak hiçbir tedbiri de elden bırakmamamız gerekiyor.

Söke meyve ve sebzeciler Esnaf Odası yönetimi adına ben Ümit Coşkun, hijyenik ortamda, hijyenik olarak sebze ve meyvelerin vatandaşlarımıza bakanlığımızın almış olduğu tedbirler çerçevesinde ulaşımı için; Söke kaymakamımız ve emniyetimiz ile, Aydın Büyükşehir ve Söke belediyesi başkan, başkan vekilleri, sağlık ve zabıta ekipleri ile gece gündüz çalışmaktayız.
Bu kurumlarımız ile birlikte sürekli koordineli olarak, halkımızın sağlığı için sürekli istişarelerde bulunulmakta, bakanlığımızın gönderdiği tebliğ ve genelgeler doğrultusunda hizmet vermekteyiz.
Sürekli olarak Söke Meyve ve Sebze hali dezenfekte edilmektedir.
Sürekli olarak Pazar kurulmadan önce Pazar yeri tepeden tırnağa dezenfekte edilmektedir.
Sürekli olarak Pazar yerlerinde sosyal mesafe korunarak, zabıta birimlerimiz ve emniyet görevlilerimiz kontrolünde esnafımız maske ve eldivenleri tam tekmil olarak hizmet sunmakta, vatandaşlarımız da Pazar giriş ve çıkışlarında hazır bulunan dezenfektelerde önlemini almaktadır.
Sözcü gazetesinde çıkan haber hiçbir gerçeği yansıtmadığı gibi, canla başla çalışan kurumlarımıza çamur atarak karalamaktadır.
Yönetim ve denetim kurulu adına alınması gereken tüm tedbirleri alarak gece gündüz çalışan başta kaymakamımız ve emniyet mensuplarına teşekkür ederim.
Halkımız ve esnaflarımız adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Aydın Büyükşehir ve Söke belediyesi sağlık ve zabıta ekiplerine teşekkür ederim.

Canla başla hizmet vermeye çalışan esnaflarıma ve alışverişini gönül rahatlığı içinde yapan vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

Bu kadar özveriyle çalışan kurumları karalayan haber yayınlayan Sözcü gazetesini ve haberi yapan Latif Sansür’ü de esefle kınıyorum.” Dedi

PAZARCI ESNAFINDAN DESTEK YAĞDI...
Başkan Coşkun’un sosyal medyada yaptığı açıklamasından sonra yüzlerce yorum ile destek geldi. Yapılan haberin yanlış ve yalan olduğunu ifade eden paylaşımların yanı sıra “ pazarcı esnafının kocayürekli Başkanı” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.