Söke’li şairlerimize bir ödül de Karadeniz’den

Söke’li şairlerimize bir ödül de Karadeniz’den

Söke’li şairlerimize bir ödül de Karadeniz’den

Nevzet Seçen
Gerçek Gazetesi
Avrasya Yayıncılar Birliği ile Dünya Şairler ve Şiir Sevenler Derneği öncülüğünde birçok vakıf, dernek gönüllü kişi ve kuruluşun katkılarıyla TÜRKİYE genelinde geleneksel olarak tertiplenen “XI. Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması “nın konusu “İLİMİZ ve İLÇELERİ” olarak belirlendi.
İllerimiz ve ilçelerinin özelliklerini ve güzelliklerini şiirlerle aksettirmek için Türkiye genelinde tertiplenen İLİMİZ VE İLÇELERİ konulu x1. Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması sonuçlandı. Yarışmaya katılan aşık ozan ve şairler derecelendirilmeye sokulmaksızın HİKMET OKUYAR KÜLTÜR SANAT ÖDÜLÜ ile ödüllendirildiler.
Hikmet Okuyar Kültür Sanat Ödülü verilecek Aşık Ozan ve Şairler: Ahmet Başer, Ahmet Şener, Alev Keskin, Ali Gözütok, Aşık Vahidi, İLKNUR MERSİN, NEVZAT SEÇEN. BahriÇavuşoğlu, Deniz Zübeyde Birlik, Dilşade Gündgör, Dursun Yeşil.Elmas Malcil Fatma Onur, Gülay Abu, Hakkı Şener, Halil Arıkan, Halil Karacan, Hüseyin Rasim Güler, İbrahim Açılan, İbrahim Güleç, İsmail Hayal, İsmet Ilıcan, Kadir Kaya, Lafif Mahal, N.Akdeniz Nartur, Mehmet Kabaoğlu, Mehmet Kuzukaya, M.Rıza Çalışkan, M.Belya Avcı, M.Doğan Cömert, Melehat Ecevit, Murat Boydaş, Muzaffer Çelik, NazmiAlper Tanrıverdi, Necati Oçakçı, FATMA ONUR, Nihat Çelik, Nihat Yılmaz, Nuray Karpuz, Nursel Saygınar, Ozan Gönendi, Ömer Özkurt, Rabia Barış, R.Buse Çetin, Ramazan Kurt , Selçuk Alpaslan, Sinem Şanlı, Ramazan Tekinel, Sude Yulmaz, Şükrü Erciyesoğlu,Türkmen Aşık Mahrumi, Ünal Yıldırım, Üzeyir Eser veYılmaz Türkyılmaz. Nevzat Seçen.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.