Sökeliler şehitler için hep birlikte dua etti

Sökeliler şehitler için hep birlikte dua etti

Aydın’ın Söke ilçesinde, Afrin’de gerçekleşen Zeytin Dalı Harekatı’nda hayatlarını feda eden şehitler için mevlidi şerif okutuldu.

Merkez İlyas Bey Cami’de akşam namazına müteakip okunan mevlide Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kurgan, AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer, MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay ve Meclis Başkanı Behlül Er, EGAFED YİK Başkanı Efkan Ceylan, SÖGİAD Başkanı Bilal Ülker, Esnaf Oda Başkanları, Ticaret Odası Yenilikçiler Grubu Başkanı Erkan Kaçar, Değişim Grubu Başkanı Metin Sakalar başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Sökeli vatandaşlar bulundu.

 

Mevlidi şerif ve dualar Kocacami müezzini Hafız Keramettin Temiz, Yenicami imamı Hüsnü Şahan tarafından okunurken, Söke İlçe Müftüsü Ahmet Yayla okuduğu duanın ardından mevlidi şerif ile ilgili bilgilendirme yaptı. Türkiye’de huzursuzluk yaratmak isteyen ülkelerce şımartılan terör örgütlerine karşı mukaddes görev yürütüldüğünü belirten İlçe Müftüsü Ahmet Yayla; şanlı Türk ordusunun, milletinin dualarıyla bir zafer daha yazdığını söyledi.

 

Sökeliler adına duygularını ifade eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesi bir harekatından bahsediyoruz. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü bozmaya yönelik Suriye üzerinden gerçekleşen ve birçok ülkenin destek verdiği bir proje ile karşı karşıyayız. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ordumuz içine girdiği bu operasyondan başarı ile çıkacaktır. Ordumuzun tüm mensuplarının yanındayız ve başarı diliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.