Sökeliler’e haftasonu tiyatro şöleni

Sökeliler’e haftasonu tiyatro şöleni

Söke Belediyesi Kültür Komisyonunca düzenlenen tiyatro etkinliğinde “www.Bakıcı.com ve “Arapsaçı” oyunları sergilendi


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Söke  Belediyesi Kültür Komisyonu’nca düzenlenen tiyatro şöleninin gündüz bölümünde Enver Demirkan Virgül Tiyatrosunca sahnelenen WWW.Bakıcı Com adlı oyun miniklerin olduğu kadar büyüklerinde ilgisini çekti.
Efes Sineması’nda üç seans halinde sahnelenen oyunda sanal alemin günlük yaşamımızdaki yeri  ve  etkileri dile  getirilirken genç oyuncuların performansları büyük beğeni topladı. Bol bol güldüren, güldürürken de  düşündüren oyunun ardında akşam yetişkinlere  yönelik ‘ARAPŞAÇI’ adlı oyun sahnelendi. Tiyatroseverler  her iki oyunu ücretsiz olarak izlediler.
Söke Kaymakamı İsmail Demirhan ve 22.Dönem CHP Aydın Milletvekili Mehmet Semerci’nin de izlediği oyuna yoğun ilgi dikkat çekerken oyun bitiminde Kaymakam Demirhan, Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Sarınç, Belediye Meclis Üyesi Sevim Şahin sanatçıları kutlayarak çiçek verdiler.
Belediye Başkan  Yardımcısı Hatice Sarınç tiyatro severlerin ilgisine teşekkür ederek, “Kültür Komisyonumuzca  düzenlenen bu etkinlikte özellikle tiyatroyu seven minik seyircilerimizin iyi bir hafta  sonu geçirmelerini düşündük. Gösterilen ilgiden de memnunuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.