Sökelilerin damak tadı ‘Anne Eli’ ile değişecek

Sökelilerin damak tadı ‘Anne Eli’ ile değişecek

Sökelilerin damak tadı ‘Anne Eli’ ile değişecek


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Zonguldaklı Necla ve Melis Ök"ün, Yenicami Mahallesi Değirmen Caddesi üzerinde geçtiğimiz gün açtığı Anne Eli Ev Yemekleri, Sökelilerin damak tadına farklı lezzetler sunuyor.
Müşterilerine pazar günü hariç haftanın 6 günü farklı ve 3 öğün taze sıcak yemek hizmeti sunan Ök Kardeşler, dükkanın açılmasının üzerinden çok az bir süre geçmesine rağmen Sökeli müşterilerin gösterdiği ilgiden bir hayli memnunlar.
Yemekleri bizzat kendisi pişiren ve 12 yaşından bu yana aşçılık yapan Necla Ök, “Söke"ye İstanbul"dan geleli yaklaşık 4 ay oldu. Kızkardeşim Melis"i de Söke"ye ben davet ettim. O da İskenderun"da yaşıyordu. Çok kısa sürede Söke"yi insanıyla ve iklimiyle çok sevdik. Birikimlerimizi Söke"de "Anne Eli Ev Yemekleri"ne çevirmekten çok mutluyuz. Umarım Sökeli müşterilerimizin damak tadına layık olduğunu düşündüğümüz ve kendi pişirdiğimiz yemekler geniş kitlenin de beğenisi kazanır” diye konuştu.
Aynı zamanda davet ve organizasyonlar için de hizmet verecek olan Anne Eli Ev Yemekleri, 8 TL"den satışa sunduğu 1 tabldot 3 öğün yemeğin yanısıra, sipariş üzerine özel günler için baklava, börek, pasta, kurabiye ve hatta turşu ile konserve siparişi de hazırlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.