Söke'nin İncilerinden Cimnastikte 5 Madalya 1 Kupa

Söke'nin İncilerinden Cimnastikte 5 Madalya 1 Kupa

Söke Doğa Spor Kulübü Cimnastikçileri Aydın İl Birinciliği sınavını geçti.

Söke Doğa Spor Kulübü Cimnastikçileri Aydın İl Birinciliği sınavını geçti.

1 Nisan'da yapılan Aydın İl Birinciliği Artistik Cimnastik yarışmasında Klüp sporcularından aynı zamanda Söke Vakıfbank İlkokulu öğrencilerinden; Doğa Dağdelen, Damla Yavaş, N.Simay Dönmez, Nehir Elmascan, Melisa Akbay takım olarak il birincisi oldular. Vakıfbank İlkokuluna Birincilik Kupası gelirken; Miniklerde Doğanay Şahin İl 2.'si, Irmak Günen il 4.'sü, Küçüklerde Melisa Akbay il 1.'si, Yıldızlarda Selin Polat İl 2.'si, Gençlerde Zeynep Beril Özdin İl 1.'si olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Söke Doğa Spor Klubü Antrenörü Nesrin Dağdelen; "Başarıya ulaşabilmek için azim, özveri, takım ruhuna ihtiyacımız vardı. Hepsi de bizde vardı, çocuklarımın hepsi çok yetenekli, aileleri de çok özverili, hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Dağdelen; "Biz bu başarıyı kısıtlı koşullara rağmen elde edebildik. Daha iyi imkanlarla çok daha büyük başarılar elde edebileceğimize inancımız tamdır. Daha da ilerleyebilmek, imkanlarımızı geliştirmek istiyoruz. Bu konuda da ilgili kurum ve kuruluşlardan destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.