Söke’nin masa tenisinde dirilişi

Söke’nin masa tenisinde dirilişi

Bir dönem masa tenisinde elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Sökeli masa tenisçilerinde ikinci nesil raketler emin adımlarla zirveye ilerliyor.


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi

Aydın’da yapılan dokuz ekibin mücadele ettiği Aydın İl Şampiyonasında Söke Belediyespor Masa Tenisi miniklerde il şampiyonluğunu kıl payı kaçırarak ikinci oldu.
Antrenör Servet Aydın nezaretinde şampiyonada mücadele eden Hüseyin Karatay, Onurcan Farukoğlu ve Ömer Yarar’dan oluşan Söke Belediyespor minik masa tenisi ekibi Aydın Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda yapılan şampiyonda finalde Aydın TED Kolejine yenilerek il ikinciliği ile yetindiler.
Elde ettikleri başarı ile 1 Kasım 2008 Cumartesi günü Aydında yapılacak olan Türkiye B Grubu elemelerine katılmayı garantileyen Sökeli minik masa tenisçileri bu gruptan da sıyrılarak Türkiye şampiyonasına gitmeyi hedefliyorlar.
Söke Belediyespor Masa Tenisi Takımı Antrenörü Servet Aydın hedeflerinin Türkiye finallerine katılmak olduğunu söyleyerek, “Geçmiş yıllarda Türkiye genelinde başarılara imza atmış sporcular yetiştirdik. Yetiştirdiğimiz sporcularımız bu gün çoğu üniversiteli oldu. Kısa bir aradan sonra yeniden yapılanmaya giderek masa tenisine yeni yetenekler kazandırma çabamız var. Şu anda oluşturduğumuz  geleceğin çekirdek kadrosu ile Aydın genelinde elde ettiğimiz  başarılarla dikkat çekmekteyiz. Başarımızın devamını getirerek masa tenisinde eski günlerimize ulaşmayı hedeflemekteyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.