SÖKE’NİN SEVİLEN İŞ İNSANI YENİ BAŞKAN

SÖKE’NİN SEVİLEN İŞ İNSANI YENİ BAŞKAN

Söke Genç İş İnsanları Derneği'nde Mustafa Korhan Taşkın, başkanlığı Söke’nin sevilen İş İnsanı Burak Semerci'ye devretti.

Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD) 18. Olağan genel kurul toplantısını yaptı. Genel Kurul Toplantısı Söke Belediyesi’ne ait Lima Restoran’da gerçekleştirildi. 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 41 üyesi  bulunan  SÖGİAD’da başkan Mustafa Korhan Taşkın, görevini Burak Semerci'ye devretti.


Devir teslim sırasında konuşan mevcut Başkan Mustafa Korhan Taşkın ,“Benim için bugün önemli bir gün hem başkanlığım hem de aktif dernek üyeliğim son buluyor. Dernek devam ettikçe fahri üye abilerim gibi göreve her zaman hazır olduğumu değerli hazıruna bildirmek isterim. Bugüne kadar herhangi bir makam mevki beklentimiz olmadığı için yapılan yanlışlara saygı ve hukuk çerçevesinde itiraz ettik, yapılan iyi işleri takdir ettik. Başkanlığım süresince yanımda olan başta eşim olmak üzere herkese teşekkür ederim. 18. dönem yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dilerim. Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını dilerim.”dedi


Burak Semerci başkanlığındaki SÖGİAD’ın yeni yönetimi, Murat Günal, Canan Gündoğdu, Mustafa Saydam, Ahmet Avcı, Sinan Süleyman Bakırcı ve Rafet Göbekli'den oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.