Sökesor'a destek!

Sökesor'a destek!

SÖGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Erden Sökesor'a destek!


Gerçek Gazetesi
İmdat GÜÇLÜ
Sökespor Basın Sözcüsü Metin Sakalar, Sökespor'a herkesin sahip çıkması gerektiğini söyleyerek destek istedi.
Sökespor'un şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkma başarısı gösterdiğini belirten Metin Sakalar, "Şampiyonluk sonrası devam eden bu süreçte birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Sökespor hepimizin ve her Sökelinin taşın altına elini koyarak hareket etmesi gerekli. Birlik ve beraberlik içersinde hareket ederek ayağımıza gelen 3 Lig fırsatını kaçırmayalım. 14 sene sonra tekrar profosyenel lige dönüş yapalım düşüncesiyle yola çıkan ve destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu bağlamda MHP Söke İlçe Teşkilatıyla başlayan 2000 lira desteğe bir yenisi daha eklendi. Söke Genç İşadamları Derneği (SÖGİAD) bünyesinden gelen 2000 liralık destek biz yöneticileri memnun etti. Söke için güzelliklere her zaman duyarlı olan ve destek veren SÖGİAD Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı sayın Reşat Er Sökespor Kulübüne 2000 TL. bağış yaparak destek verdi. Kendisine bu duyarlı davranışı nedeniyle teşekkür ederiz." dedi.
Merdivenin son basamaklarını kadar çıktıklarını belirten Metin Sakalar, "Önümüzde sadece son basamağı atlayıp 3. Lig'e geçmek kaldı. 3. Lig'e çıkmayı başarırsak, Sökespor futbol federasyonundan ve spor loto, spor toto gibi şans oyunlarından gelecek paylarla güçlenecektir. Bu gibi payların dışında bilet satışından elde edilecek gelirlerle de kendi kendine yetebilecektir. Bu sansı kaçırmayalım, tekrar merdivenden aşağıya düşmeyelim. Emeklerimiz boşa gitmesin. Söke'de yaşayan, Söke'de kazanç sağlayan herkesin Sökespor'a borcu var. Çocuklarımıza, gençlerimize haftada bir gün futbol müsabakası izleme şansı vermeliyiz. Onlara spor yaptırmaya heveslendircek ortam sağlamalıyız. Söke'ye üniversite istiyorsak, Söke'ye gelecek öğrencilerimize bu gibi sosyal imkanları da sağlamalıyız. Bu imkanları sağlayamazsak, sosyal yaşamdaki sorunlarda bizler de suçlu sayılırız. 'Ben Sökeliyim' diyen herkes Sökespor'a sahip çıkmasını temenni ediyorum." dedi.
Sökespor'u şampiyonluğa taşıdıkları için Metin Sakalar nezdinde yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcuları kutladığını belirten Reşat Er, "SÖGİAD üyeleri olarak Söke için yapılacak her güzelliğe varız. Yaptıklarımız Söke için az bile. Bütün sivil toplum kuruluşlarının, odaların, derneklerin, kuruluşların, siyasi partilerin aynı duyarlıkta olacaklarını düşünüyorum. Bu destek çığ gibi büyüyerek 3. Lig fırsatını kaçırmayacağımızı, Söke'nin hak ettiği yere geleceğine inanıyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.