Sökespor, 3 hafta kalaartık şampiyon gibi...

Sökespor, 3 hafta kalaartık şampiyon gibi...

Davutlar Belediyespor'u Rahmi, Ramazan ve Erman’ın attığı 5 golle sahadan sildik

Özer ÖNALDI
Gerçek Gazetesi
19 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Sökesporlu futbolcular, Söke'de seyircileri önünde oynadıkları son maçlarında şov yaptılar. Takım olarak muhteşem bir futbol ortaya koyan "Şeytanlar" lakaplı Sökesporlu futbolcular, Davutlar Belediyespor'u adeta sahadan sildiler. Sökespor'un karşısına mutlak puan parolasıyla çıkan Davutlar Belediyesporlu futbolcular, kalelerinde gördükleri 5 golle hem averajlarını bozdular hem de kümede kalma mücadelesinde yara almış oldular.
Lidere karşı hırçın bir futbol ortaya koyan Davutlar Belediyespor'lu futbolcular, peşpeşe gelen gollerden sonra pes ettiler ve bükemedikleri eli öpmek zorunda kaldılar.
Yazdan kalma diyebileceğimiz bir havada oynanan karşılaşmaya 5 bin civarında seyirci geldi. Havanın çok güzel olması daha fazla seyircinin stadyuma gelip takımlarını desteklemelerini engelledi. 90 dakika boyunca Sökespor lehine tezahürat Davutlarsporlu futbolcuları şaşkına çevirirken, Sökesporlu futbolcuları coşturdu.
7. dakikada Levent, İsmail Arat'a faul yaptı. Faulden kazanılan atışı Aşkın kullandı, yaşanan karambolde top Davutlar Belediyespor kalecisi Recep'in dizine çarparak ceza sahasının dışına çıktı.
12. dakikada Ahmet Sarıkeçeli'nin güzel ortasında topla Ramazan buluştu, vuruşunda topu kaleci Recep yerinde müdehaleyle kornere çeldi ve takımını mutlak golden kurtardı.
15. dakikada Rahmi sağdan çok güzel geldi. Kalecinin de öne çıktığını gören Rahmi, arka direğe gönderdiği top ağlarla buluştu. 1-0.
23. dakikada Rahmi, Sökespor adına bir pozisyona daha girdi, topu kalecinin üzerine nişanlayınca kaleci Recep tehlikeyi önledi.
27. dakikada Davutlar Belediyespor'un tehlikeli atağı geldi. Molla'nın kullandığı korner atışında Ferhat'ın güzel vuruşunda top az farkla kale direğinin üzerinden auta çıktı.
41. dakikada Sökespor Ramazan'ın ayağından çok güzel bir gol buldu. Kaleyi cepheden gördüğü anda vurmak yerine ceza sahasına çalımlarla girmeyi tercih eden Ramazan iki rakibini geçtikten sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yerden düzgün ve sert vuruşunda top kalecinin sağından ağlarla buluştu; 2-0
İlk yarısı Sökespor'un 2-0 üstünlüğüyle biten karşılaşmanın ikinci yarısında da Sökespor'un atakları vardı.
48. dakikada Hasnun sağ kulvardan süratli geldi. Yaptığı ortayı kaleci Recep kontrol ederek takımını 3. golden kurtardı.
50. dakikada Ahmet Arat ceza sahasının içinde bulunan Ramazan'a adrese teslim bir top gönderdi. Gelen topu güzel bir kafa vuruşuyla kaleye gönderen Ramazan, Davutlar Belediyespor ağlarına kendisinin ikinci Sökespor'un üçüncü golü olarak gönderdi; 3-0.
61. dakikada Sökespor Mehmet'in ayağından 4. gole çok yaklaştı. Defanstan gelen Mehmet, El Hacii'nin pasında ceza sahasında topla buluştu, vuruşunda defans golü önledi.
73. dakikada oyuna yeni giren Erman, aynı dakika içerisinde Aşkın'ın ceza alanına gönderdiği topa sırtı kaleye dönük olmasına rağmen kaleye gönderdi. Top herkesin bakışları arasında ağlarla buluştu; 4-0.
75. dakikada El Hacii'nin orta-şut karışımı vuruşunda kaleci Recep topu elinden kaçırdı.Pozisyonu beklemeyen Faik ağır kalınca kaleci topu ikinci hamlede kontrol etti.
88. dakikada Cevahir rakiplerini geçerek süratle sol kanattan ceza sahasına girdi. Ortasında topla buluşan Faik ayağının dışıyla gelişine vurdu. Gol çizgisini geçmek üzere olan topu oyuna sonradan giren kaleci Çağlar uzanarak kontrol etti.
90. dakikada Erman'ın ayağından Avrupai bir gol kazandık. Kazanılan serbest vuruşu kullanmak üzere topun başına Erman ve Aşkın geldiler. Atışı Erman mı, Aşkın mı kullanacak diye merak ederken, Erman'ın ayağından çıkan bozuka gibi şutta top 90'a gitti ve ağlarla buluştu; 5-0.


Stat: Söke Şehir
Hakemler: Ali Hakan Koç *, Armağan Çankaya ***, Onur Nazikli ***

SÖKESPOR
1- Murat ***, 2- Hasnun ***, 3- Cevahir ***, 4- Mehmet ***, 5- Mehmet Ali ***, 6- Aşkın ***, 7- Rahmi ****, 8- Ramazan *****, 9- Ahmet Sarıkeçeli *** (17- Ell Hacii *** dak. 60), 10- Ahmet Arat *** (16- Erman ***** dak. 70), 11- İsmail *** (18- Faik *** dak. 65)
Antrenör: Kerrar Kolcu *****
Sarı Kartlar: 5- Mehmet Ali, 8- Ramazan (Sökespor)
Goller: Dak. 15 Rahmi, Dak. 41 ve 50 Ramazan, Dak. 73 ve 90 Erman

DAVUTLAR BELEDİYESPOR
1- Recep 0 (12- Çağlar 0), 2- Levent 0, 3- Mahmut 0, 4- Mehmet 0,
5- Muharrem 0, 6- İsmail 0, 7- Ferhat 0, 8- Fatih 0, 9- Tayfun 0, 10- Remzi 0 (13- Yunus 0), 11- Molla 0
Antrenör: Selim Alper 0
Sarı Kartlar: 2- Levent, 9- Tayfun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum