Sökespor 3 puan için gidiyor

Sökespor 3 puan için gidiyor

Çine deplasmanında oynanacak maç için yarın saat:11.00’da 3 otobüs kaldırılacak

Gerçek Gazetesi
Yarınki Çine Madranspor Maçı hazırlıklarını tamamlayan kırmızı lacivertliler hafta boyunca sürdürdükleri çalışmalarda rakip kale için bol şut çalışması yaptılar.
Sökespor yarın deplasmanda oynayacağı Çine Madranspor maçı hazırlıklarını tamamladı.Lider Madranspor ile oynanacak olan bu kritik maç öncesi futbolcuların morallerin yüksek olması dikkat çekerken antrenör Kerrar Kolcu”Hedefimize ulaşmamız için Çine"den alacağımız puanı önemsiyoruz.Futbolcularımın hırsı ve anteramanlardaki performanslarına güveniyorum,Bu zorlu deplasmandan puanla dönmemek için bir nedenimiz yok”dedi.
Grip nedeniyle tedavi gören İsmail Arat"ın iyileştiği öğrenilirken Aşkın"ın tedavisi yoğun şekilde devam etmekte.Kulüp Masörü Sami Barışık Aşkın"ın yarınki maça kadar hazır olmasını beklediklerini söyledi.
Öte yandan yönetim kurulu yarınki maç için saat 11.00 de Hükümet önünden iki taraftar otobüsü kaldıracağı öğrenilirken çok sayıda taraftarda özel araçları ile Sökespor"u bu kritik maçta destek olmak için Çine"ye gidecekleri öğrenildi.
AKYILDIRIM"DAN MAÇA DAVET
Sökespor Basın Sözcüsü Hasan Akyıldırım, Pazar günü oynanacak Çine Madranspor-Sökespor maçına gitmek isteyenler için otobüsler kaldırılacağını söyledi.
Akyıldırım gazetemize yaptığı açıklamasında, "Pazar günü zor bir deplasman maçı oynayacağız. Takım olarak kendimizi galibiyete şartlandırdık. Pazar günü oynayacağımız maça gelip bize destek vermek isteyen taraftarlarımız için otobüsler kaldıracağız. Otobüsler Pazar günü Hükümet meydanından saat 11.00'de hareket edecek.
Pazar günkü maçSökespor için büyük önem taşıyor taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.