Sökespor Bozdoğan maçına hazır

Sökespor Bozdoğan maçına hazır

Sökespor Bozdoğan maçına hazır

Özer ÖNALDI
Gerçek Gazetesi
Aydın Amatör Küme Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi vermekte olan Sökespor, yarın Bozdoğan'da oynayacağı Bozdoğan Belediyespor maçının tüm hazırlıklarını tamamladı.
Antrenör Kerrar Kolcu, takım kadrosunda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını, Bozdoğan deplasmanına mutlak galibiyet amacıyla gittiklerini, ancak bu tür maçlar öncesi streslerinin yüksek olduğunu belirtirken, " şu anda grubumuzda 46 puanla lideriz. İkinci sıradaki Kuşadası Gençlikspor ile aramızda bir puan fark var. Bizim için önemli olan bu puan farkını koruyarak grubumuzda şampiyonluğa doğru emin adımlarla yürümek. Biz takım olarak hazırız ancak taraftar desteğine de mutlaka ihtiyacımız var. Sökespor'a gönül veren taraftarlarımızı Pazar günü takıma destek vermeye çağırıyoruz" dedi.
SON 5 HAFTA
Öteyandan Aydın Süper Ligi'nde sona doğru geri sayım da hızla sürüyor. Sökespor, yarın Bozdoğan Belediyespor ile oynadıktan sonra, 24 Şubat Pazar günü Söke Şehir Stadında Davutlar Belediyespor'u ağırlayacak. 2 Mart Pazar günü İsabeyli Şırlanspor deplasmanına gidecek olan Sökespor, 9 Mart Pazar günü de Yenihisarspor ligden çekildiği için haftayı bay takım olarak geçirirken, 16 Pazar günü ligin son haftasında S.H.Ç.E.K. takımıyla karşılaşacak. Sökespor Klüp Başkanı Sebahattin Candal, kalan son beş maçın Sökespor'un şampiyon olarak 3. lig'e yükselme grubuna kalabilmesi için büyük önem taşıdığını belirterek taraftar desteğini çok güçlü bir şekilde yanlarında görmek istediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.