Sökespor bugün Balıkesir’e gidiyor

Sökespor bugün Balıkesir’e gidiyor

8 takımın yer aldığı grupta kuralar yarın çekiliyor



Arif Akçay
Gerçek Gazetesi
Aydın Süper Ligi'nde şampiyon olarak Türkiye Profesyonel 3. Ligi'ne yükselme grubu maçlarına gitmeye hak kazanan Sökespor, ilk sınavı için bu gün Balıkesir'e gidiyor.
Türkiye genelinde toplam 160 takımın 10 grup halinde mücadele vereceği 3. Lig'e  Yükselme Grubu maçları için 23-27 Nisan tarihleri arasında 2. Bölge A Grubunda mücadele edecek olan Sökespor oyuncuları bu sabah Sökespor tesislerinde bir araya gelip, kahvaltılarını yaptıktan sonra Söke Belediyesi önüne gelecekler ve buradan da saat 11.00 sıraları Balıkesir'e gitmek için yola çıkacaklar.
2. Bölge A Grubu'nda 8 takım arasında karşılaşma kuraları yarın çekilerek ilk karşılaşmalar Çarşamba günü oynanacak.
Sökespor'un da yer aldığı AGrubu'nda İstanbul Bölgesi'nden; Ayazağaspor, Bayrampaşaspor, Manisa Bölgesi'nden; Salihlispor, Alaşehirspor, Aydın Bölgesi'nden Sökespor, Kütahya Bölgesi'nden fiekerspor, Çanakkale Bölgesi'nden; Özel İd. Dardanelspor, Uşak Bölgesi'ndan ise; Uşak Belediyespor yer alıyor.
KUfiADASI VE ÇİNE D GRUBU'NDA…
Aydın Süper Ligi'nde şampiyon Sökespor'un ardından ligi ikinci ve üçüncü tamamlayan Çine Mardan ve Kuşadasıspor'un yer aldığı 2. Bölge, D Grubu'nda ise karşılaşmalar  30 Nisan – 4 Mayıs tarihleri arasında oynanacak. Bu grupta İzmir Grubu'ndan Göztepe, Ulucak Belediyespor, Aydın Grubu'ndan; Çine Mardan, Kuşadasıspor, Kütahya Grubu'ndan Gayribeğendi, E. Ç. Çağ. Azotspor, Denizli Grubu'ndan Konakspor, Muğla Grubu'ndan ise Dalyan Belediyespor yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.