Sökespor bugün top başı yapıyor

Sökespor bugün top başı yapıyor

*Kulüp Başkanı Musa Manav; Kerrar Hoca’mızın isteği doğrultusunda kadromuzu hazırlıyoruz



*Antrenör Kerrar Kolcu: Sökeliler sahip çıktığı sürece engelleri aşarız
Arif AKÇAY
Gerçek Gazetesi
Sökespor Kulüp Başkanı Musa Manav, dün saat 12.00’de Sökespor Tahsin Demirtel Spor Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Sökespor’un bugün saat 18.00’de top başı yapacağını söyledi.
Toplantıda Sökespor Basın Sözcüsü Dr. Murat Muratoğlu, Antrenör Kerrar Kolcu bazı yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular da hazır bulundular.
Kulüp Başkanı Musa Manav, “ Sökespor olarak, 2008-2009 futbol sezonunu perşembe günü saat 18.00’de açıyoruz. Yeni sezona başlarken bize desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamlığına, Belediye Başkanlığına, Emniyet Müdürlüğüne, siyasi partilerimize, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sökespor olarak transfer çalışmalarımız hocamız Kerrar Kolcu’nun isteği doğrultusunda tamamlanma aşamasına geldi, Sökeli sporseverlerin desteğiyle de yine başarılara koşacağımıza inanıyorum” dedi.
Sökespor Basın Sözcüsü dr. Murat Muratoğlu ise, “Sökespor olarak muhtemel kadromuz, kaleciler: Onur Turhan (Samsun), Ümit Mutlu (Yenipazar), Hakan Kulay (Söke), Defans oyuncularımız: Mehmet Aydıner (Söke), Cevahir Parıldayan (Söke), Hasnun Kayacan (Söke), Ahmet Üzümcü (Söke), Doğan Güzel (Söke), Hasan Hüseyin Karahalı (Adana), Orta saha oyuncularımız: Ahmet Arat (Söke), İsmail Arat (Söke),  Aşkın Abacı (Samsun), Rahmi Öztunç (İncirliova), El Hadji Salıou Seck (Senegal), forvette; Arif Mehmet Karabuğa (Kocaeli), Engin Özmen (İzmir) ile anlaşmalarımız yapıldı. Altyapıdan: forvet Ayhan Paçal (Söke), forvet Yücel İlin (Söke), orta saha Uğur Kül (Söke), orta saha Kadir Yazgan (Söke), defansta Alican Birol (Söke), Osman Amir ile de anlaşmalarımız yapıldı. Denenmeye beş forvet oyuncu, bir İngiliz bir Senegalli futbolcu daha gelecek. Hocamızın isteği doğrultusunda bir forvet oyuncu daha almayı planlıyoruz. Perşembe günü top başı yapıyoruz. 15-20 gün sonra hazırlık maçlarımız başlayacak. Aydın Süper Ligi de Ekim ayı ilk haftası başlayacağını sanıyorum. Sökespor yönetimi olarak imkanlarımız ölçüsünde kadromuzu oluşturmaya çalışıyoruz. Bazı oyuncularımız geçen sezondan alacakları olduğu halde hiç zorluk çıkarmadan anlaşma imzaladılar.  Oyuncularımıza 35 bin YTL. civarında geçen sezondan borcumuz kaldı. Sökeli sporseverlerin desteğiyle de tüm zorlukları aşacağımıza inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum