Sökespor bugün yenileniyor

Sökespor bugün yenileniyor

Sökespor Kulübü Basın Sözcüsü İsmail Akalın, “Lider Sökespor profesyonel lig hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.”

Gerçek Gazetesi / Güven ÖLMEZGüven ÖLMEZ
Gerçek Gazetesi
Aydın Süper Amatör Lig'de liderliği elinde tutan Sökespor’da gözler yapılacak olağanüstü genel kurula çevrildi.
Geçtiğimiz Haziran Ayı’nda gerçekleşen   kongrede başkanlığa seçilen Kemal Sayın’ın dışında herhangi bir ismin adaylığı henüz söz konusu değilken, Başkan Kemal Sayın’ın oluşturacağı yönetime yeni isimlerin katılacağı bilgisine ulaşıldı.
Tahsin Demirtel Spor Tesisleri’nde Cumartesi günü (bugün) saat: 14.00'de gerçekleşecek kongreye tüm üye ve taraftarları davet eden Sökespor Kulübü Basın Sözcüsü İsmail Akalın, “Lider Sökespor profes yonel lig hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor. Kongremize tüm üyele rimizin katılımını ve taraftarımızın desteğini yürekten arzuluyoruz” dedi.
Haziran ayında yapılan kongrede Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın, engeç Kasım ayında yeniden kongreye gidilmesini ve bu kez geniş üye katılımının sağlanmasını istediğini hatırlatan Basın Sözcüsü İsmail Akalın, “Güçlü Sökespor’u, hayalleri mizdeki Sökespor’u oluşturmak için herkesin   kongreye gelmesini isti yorum. Eski günlerin tekrar geri gelmesi için Söke’de yaşayan, sadece Sökespor’a değil spora gönül vermiş herkesin elini taşın altına sokmasını istiyoruz. Bu iş sorumluluk bilinciyle olur ve  bu bi lincin de Söke insanında olduğunu biliyorum.” dedi.
Sökespor’un lider durumda olduğunu ve kulüp başkanı Kemal Sayın’ın da Sökespor’a yürekten bağlı bir insan olduğunu söyleyen İsmail Akalın, “Başkanımız göreve geldiği andan itibaren maddi ve manevi çok önemli katkılar sağladı. Bu yönetim kısa sürede çok iyi işler yaptı. Bundan sonra da yapmaya devam edecektir. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın da desteğini her zaman gördük ve kendisine teşekkür ediyorum. Sayın Toyran’ın desteğini arttırarak sürdüreceğine de inancım tam. Sökespor güzel bir hava yakaladı ve bu havayı da kaybetmeye niyetimiz yok. Yeni yönetimde yer alacak, yeni arkadaşlarımızla daha da başarılı olacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni yönetimde ben olmuşum veya olmamışım hiç önemi yok. Yine Sökesporumuz için canla başla çalışacağız. Çalışma şevki olan yeni isimleri aramızda görmek bizi sevindirir.” dedi.
Kısa sürede kongreye gidiliyor olması kafalarda soru işaretleri yaratmaması gerektiğini söyleyen  İsmail akalın, “Biraz önce söylediğim gibi, Söke Belediye Başkanı sayın Süleyman Toyran’ın biz göreve gelirken talebi bu yönde olmuştu. Daha güçlü bir Sökespor için, daha fazla katılımlı bir kongre istemişti. Geçiş dönemiydi ve mevcut yönetim olarak geçiş sürecini tamamladık. Sökespor’un şuandaki başarısı da ortada. O zaman süre kısıtlıydı ve bize ulaşamamış isimlerden şimdi görev almayı düşünen arkadaşlarımız olabilir diye düşünüyorum. Sökespor güçlü ve büyük bir aile. Çok zengin bir maziye sahibiz. Çok önemli spor adamları çıkarmış bir ilçeyiz. Profesyonel liglerde mücadele ettiğimiz yıllarda ismimizden söz ettirdik. O zamanki adı 1. Lig olan şimdiki Süper Lig’in kapısından döndük. O yılların özlemini yaşayan herkesin bugünkü kong reye önem vermesini ve katılmasını rica ediyorum. Sökespor bugün yönetim anlamında yenilenecek ve bu taze kanla da inanıyorum ki, önümüzde kimse duramayacak. Bu enerji Söke’de var. Profesyonel lig hedefimizi yakalayacak güce sahibiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.