Sökespor destek turuna devam ediyor

Sökespor destek turuna devam ediyor

Sökespor destek turuna devam ediyor


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Geçtiğimiz haftalarda Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer ile Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"ı ziyaret eden Sökespor Kulübü Yönetimi, destek turuna aralıksız devam ediyor.
Sökespor Kulübü Başkanı Kemal Sayın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Söke İlçe Emniyet Müdür Aydın Düzalan ile Söke Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya"ya ziyaret gerçekleştirdiler.
İlk olarak İlçe Emniyet Müdürü Düzalan"ı makamında ziyaret eden Sökespor Kulübü Yöneticileri önemli konulara temas ederek, önümüzdeki sezon için destek istediler.
Ziyarette konuşan Sökespor Kulübü Başkanı Kemal Sayın, transferde sona gelindiğinin altını çizerek sezona dopdolu gireceklerini ve kaynak arayışlarının devam ettiğini belirtti. Tesisteki tadilatların devam ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Sayın, ilçedeki tüm resmi kurum ve kuruluşların ortak işbirliği ile Sökespor"a gereken desteğin verileceğinden şüphesi olmadığını da kaydetti.
Otoparklarda bankomatlı sisteme geçilmesinin yerinde bir uygulama olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Düzalan ise, “Sökespor"un elbette ayakta durabilmesi için kaynağa ihtiyacı var. Biz elimizden gelen her türlü destek için hazırız. Umarım gereken kaynakları ihtiyaçlarınız dahilinde temin edersiniz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
Daha sonra Söke Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya"yı makamında ziyaret eden Sökespor Kulübü Başkanı Kemal Sayın ve Yönetim Kurulu üyeleri, kulübün geleceğine ilişkin samimi bir atmosferde önemli konulara temas ettiler.
Sökespor"a destek için hazır olduklarını ifade eden Söke Ticaret Odası Başkanı Reşat Anya, “Makul ölçüde gerekli desteğin sağlanması için biz elbette elimizden geleni yapmak isteriz. Geçmiş yıllarda hatrı sayılır desteklerimiz oldu. Ancak son yasal düzenleme gereği bizim bağış konusunda özgür tavır almamız söz konusu değil. Yine de Söke Ticaret Odası olarak Söke"yi dışarıda temsil etmesini arzuladığımız Sökespor elbette bizlerin de iftihar kaynağı olacaktır. Bu sebeple Sökespor için elimizi taşın altına koymak gerekirse biz üzerimize düşeni elbette yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.