Sökespor galibiyete şartlandı

Sökespor galibiyete şartlandı

Sökespor galibiyete şartlandı

Gerçek Gazetesi
Aydın Süper Ligi'nde mücadele eden Sökespor, Pazar günü Çine deplasmanından galibiyetle dönmeye şartlandı. Geçtiğimiz Pazar Söke'de kendi sahasında Kuşadasıspor'u 1-0 yenerek taraftarlarını sevindiren ve üçüncü lige yükselme grubuna kalabilme umutlarını güçlendiren Sökespor'da tüm oyuncular, teknik kadro ve Başkan Sebahattin Candal'ın kendilerini Çine Madranspor karşısında deplasman galibiyetine şartlandırdıkları dikkat çekiyor.
Pazar günü galibiyet almaları halinde şu anda Sökespor ile eşit 36 puana sahip Çine Mardan karşısında adeta 6 puan almış gibi olacakları için Sökeli tüm sporseverlerde galibiyet sevinci yaşamak istediklerini belirtiyorlar. Bilindiği gibi Aydın Süper Liginde 39 puanla lider konumundaki Didim Belediyespor, Pazar günü Kuşadası deplasmanında 33 puanla sıralamada dördüncü sırada olan Kuşadasıspor ile karşılaşırken, grupta kalma mücadelesi veren Güzelçamlıspor ile grup sonuncusu S.C.H.K. ile karşılaşacak.
Astaşspor Aydın Belediye ile karşılaşırken, Köşk Belediye İsabeyli Şırlanspor ile, Bozdoğan Belediyespor ise Davutlar Belediye ile karşılaşacaklar.
GENÇLER VE
YILDIZLAR;
1-A Gençler grubunda ise Sökespor yarın saat 14.00'de Davutlar stadında Davutlar Belediyespor ile karşılaşırken Yıldızlar grubunda yarın Söke çim sahada Sökespor Yıldız Fenerspor ile karşılaşacak. B Gençler Grubunda ise Sökespor gençleri Pazar günü saat 14.00'de Davutlar stadında Davutlar Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. 1 A gençlerde ayrıca Pazar günü Söke Şehir stadı çim sahada Söke Gençlikspor Yıldız Fenerspor ile karşı karşıya gelecek. Genç takımların maçlarının da sporseverlerce ilgiyle izlenmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.