Sökespor gençleri bir harika

Sökespor gençleri bir harika

Sökespor gençleri bir harika


Ger­çek Ga­ze­te­si
Ne­ca­ti MA­DAR
An­tre­nör Sa­mi Ba­rı­şık ne­za­re­tin­de se­zo­nun ilk ma­çı­na  çı­kan  Sö­kes­por  U-15 ta­kı­mı Yıl­dız Fe­ner"in 3-0 gi­bi net bir skor­la ye­ner­ken U-17 ta­kı­mı da güç­lü ra­ki­bi Gü­zel­çam­lıs­por"u  6-2 ye­ne­rek da­ğıt­tı.
Sö­kes­por da  ge­le­ce­ğin ya­tı­rı­mı ola­rak ba­kı­lan alt ya­pı ta­kım­la­rı­nın ba­şa­rı­la­rı dik­kat çe­ki­yor. Sö­ke fut­bo- ­lu­na bu­gü­ne ka­dar önem­li hiz­met­le­ri bu­lu­nan ve ye­tiş­tir­di­ği  fut­bol­cu­lar­la  dik­kat çe­ken  Sa­mi Ba­rı­şık"ın ça­lış­tır­dı­ğı U-15  ve U-17 ta­kım­la­rı ba­şa­rı­la­rı ile  dik­kat çe­ki­yor.
Se­zo­nun ilk ma­çın­da ken­di sa­ha­sın­da Yıl­dız Fe­ner"i ağır­la­yan Sö­kes­por U-15 ta­kı­mı ilk ya­rı­sı 2-0 bi­ten kar­şı­laş­ma­da ko­nuk eki­bi  Tol­ga ve Mert (2)in gol­le­ri ile 3-0 ye­ne­rek se­zo­na iyi baş­lan­gıç yap­tı. Kır­mı­zı la­ci­vert­li­ler  U-15 de haf­ta  so­nu Ku­şa­da­sı dep­las­ma­nın­da  Ku­şa­da­sı­por  ile kar­şı­la­şa­cak­lar.
U-17 ta­kı­mı ise Gü­zel­çam­lıs­por"u  Ba­rış, Okan, Tay­fun, Or­hun(2) ve  Hü­se­yin"in  gol­le­ri  ile 6-2 ye­ne­rek li­der  Ku­şa­da­sıs­por"un  ta­kip­çi­li­ği­ni  sür­dür­dü­ler.
Alt ya­pı ça­lış­ma­la­rı­na bü­yük önem ver­dik­le­ri­ni söy­le­yen Ku­lüp Baş­ka­nı Sez­gin Ka­zan, "Alt ya­pı­da­ki fut­bol­cu­la­rı­mı­zı ya­kın ta­ki­bi­miz  sü­rü­yor. Baş­ta an­tre­nö­rü­müz Ha­luk Ak­yal­dız ol­mak üze­re yö­ne­tim ola­rak  maç­la­rı ve an­tre­man­la­rı ta­kip ede­rek ge­le­ce­ğin A ta­kı­mın­da gör­me­yi ar­zu et­ti­ği­miz fut­bol­cu­la­rı­mı­zın  ye­tiş­me­si için özel il­gi­miz va­r” de­di.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum