Sökespor Manisa Alaşehir’i topa tuttu 5-1

Sökespor Manisa Alaşehir’i topa tuttu 5-1

Aydın Amatör Küme Süper Ligi'nde fiampiyon olarak Türkiye Profesyonel 3. Futbol Ligi yükselme grubu maçlarına katılmaya hak kazanan Sökespor, dün ikinci maçından da galibiyetle çıkmasını bildi.


Arif Akçay
Gerçek Gazetesi
Aydın Amatör Küme Süper Ligi'nde fiampiyon olarak Türkiye Profesyonel 3. Futbol Ligi yükselme grubu maçlarına katılmaya hak kazanan Sökespor, dün ikinci maçından da galibiyetle çıkmasını bildi.
Balıkesir B Grubu'nda terfi maçlarına katılan Sökespor, Çarşamba günü oynadığı ilk maçında İstanbul Bayrampaşaspor'u maçın normal süresi, 30 dakikalık uzatması 1-1 sona ermesine rağmen, penaltı atışlarıyla 6-5 yenen Sökespor, dün Edremit Stadında grubun diğer galibi Manisa Alaşehirspor ile karşı karşıya geldi.
Saat 16.00'da başlayan karşılaşmaya Sökespor, 1-Ahmet, 2-Hasnun, 3-Cevahir,4-Mehmet Aydıner, 5-Mehmetali, 6-Aşkın, 7-Haci Saliov, 8-Ramazan, 9-Ahmet Sarıkeçili, 10-Ahmet Arat ve 11-İsmail Arat ile başladı.
Karşılaşmada Sökespor'un ilk golünü 9. dakikada  Mehmetali kaydederken, bu dakikadan sonra üstün futboluna rağmen Sökespor başka gol bulamadı.
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Sökespor'un üstünlüğü ile sona ererken, ikinci yarıya fırtına gibi başlayan Sökespor,48. dakikada Ramazan'ın golüyle 2-0 öne geçti. 56. dakikada Ahmet Arat durumu 3-0 yaparken, 73. dakikada Ahmet Sarıkeçili 4-0 yaptı.
Mükemmel oyunuyla tüm sahayı ele geçiren Sökespor, gol arayışları sırasında 84. dakikada bir de penaltı kazandı. Somali uyruklu Haci Saliov, kullandığı penaltıyı gole çevirince durum 5-0 oldu.
Maçın son dakikalarında Sökesporlu oyuncuların bir anlık boşluğunu iyi değerlendiren Manisa Alaşehirspor'lu oyuncu Fırat, 87. dakikada takımının tek golünü kaydederken karşılaşma Sökespor'un 5-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmayı dün sabah Söke'den otobüslerle Edremit'e giden 200 civarında Sökespor taraftarı ile Söke Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Söke Garnizon Komutanı Kurmay Albay İlker Koçak, Söke Belediye Başkan Vekili Dr. Bülent Önal da izledi.
OTOBÜS fiOFÖRLERİNE ALKOL MUAYENESİ
Öteyandan Sökespor maçını izlemek üzere dün sabah 09.30'da Edremit'e hareket eden otobüslerin şoförleri ve yardımcıları hareket öncesi öncelikle alkol ve evrak kontrolünden geçirildiler. Söke Trafik Tescil Büro Amirliğinde görevli memurlar kontrollerini yaptıktan sonra kafileye hayırlı yolculuk diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.