Sökespor Mini Minik Futbol Takımı galibiyet serisini sürdürmeye devam ed

Sökespor Mini Minik Futbol Takımı galibiyet serisini sürdürmeye devam ed

Aydın Bölgesi Söke Grubu'nda oynanan 8. hafta müsabakasında Sökespor ve Kuşadası Fay Denizspor mini minik kategorisi maçı heyecanla izlenirken, Sökespor zirve yarışından kopmadığını gösterdi.


Arif Akçay
Gerçek Gazetesi
Aydın Bölgesi Söke Grubu'nda oynanan 8. hafta müsabakasında Sökespor ve Kuşadası Fay Denizspor mini minik kategorisi maçı heyecanla izlenirken, Sökespor zirve yarışından kopmadığını gösterdi.
Maçın ilk dakikalarından itibaren yoğun bir şekilde baskı kuran Sökespor'un iki şutu direkten döndü. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısının 37. dakikasında Fay Denizspor kontrataktan attığı golle 1-0 öne geçerken, yediği golün etkisinde kalmayan Sökespor, son beş dakikada Erbay'ın attığı gollerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
Sökespor, sırasıyla Fay Denizspor, Davutlar Belediyespor, Güzelçamlıspor, Kuşadasıspor ve rövanşını oynadığı Fay Denizspor'u tekrar yenerek galibiyet serisini sürdürdü.
Antrenör Süleyman Uzgur, "Çok baskılı oynadığımız maçı çevirmesini bildik, farkı kaçırdık. Maça gelen seyircilerimizin oynadığımız futboldan, yaşadıkları heyecandan zevk aldıklarını sanıyorum. Maçtan sonra tribüne çağırdıkları futbolcularımızı alkışlamaları ve desteklemeleri görülmeye değerdi. Beni bunlar mutlu ederken doğru yolda olduğumuzu da hissettirdi. Bu seneki amacımız ilk defa resmi maçlarda oynayan 10yaşındaki çocuklarımıza tecrübe kazandırmak. İlerleyen yıllarda bu gençlerimizden çok umutluyum. Aralarında futboldan para kazanabilecek kapasitede yetenekli oyuncularımız var. Zaman haklılığımızı gösterecek, bizler inanıyoruz. Sökespor'un geleceği olan bu çocuklar inançlı ve azimli. Biz de her zaman onların yanında olacağız. Bizi destekleyen tüm sporseverlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.
Kuşadası Fay Denizspor'a iki gol atarak galibiyette büyük pay sahibi olan ve gol sayısını 8 maçta 8'e çıkaran Erbay Atakan gol krllığındaki iddiasını sürdürüyor. Sökesporlu eski futbolcu Dinçer'in oğlu olan Erbay, oynadığı futbolla da ilgi görüyor.
MİNİ MİNİKLER, YARIN DAVUTLAR İLE OYNUYOR
Sökespor'un geleceği mini miniklerin yarın saat 18.00'den itibaren  Söke Şehir Stadı'nda deplasmanda 6-2 yendiği Davutlar Belediyespor ile oynayacağını belirten antrenör Süleyman Uzgur, "sporseverlere iyi futbol ve bol gol parolasıyla güzel bir karşılaşma yaşatmak, rövanşı da almak istiyoruz. Tüm sporseverleri bu minik oyunculara desteğe çağırıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.