Sökespor, pazar randevusuna hazır

Sökespor, pazar randevusuna hazır

Kolcu: Cezalı futbolcumuz olduğu doğru değil

İmdat GÜÇLÜ
Gerçek Gazetesi
Aydın Amatör Süper Lig’de lider konumundaki Sökespor, grubun iyi takımlarından Sağlıkspor ile yarın Acarlar Stadyumu’nda zorlu bir 90 dakikaya çıkacak.
Sökespor Antrenörü Kerrar Kolcu, takımda olumsuz hiç bir şey olmadığını söyleyerek, “Kart cezalısı futbolcumuz olduğu doğru değil” dedi.
Söke’de yayınlanmakta olan yerel bir gazetenin çift sarı kart cezası bulunan Ahmet’in yarınki karşılaşmada frma giyemeyeceği yönündeki asılsız haberi yalanlanırken, Sağlıkspor maçına tam kadro hazırlanan Sökespor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcuların moralleri yerinde olduğu görüldü.
Hafta içinde yapılan idmanlarda hırslı görülen Sökesporlu futbolcular, karşılarına kim çıkarsa çıksın yeneceklerinin sinyallerini verdiler.
Kolay maç diye bir şey olmadığını söyleyen Antrenör Kerar Kolcu, “Sökespor’un fikstür avantajının olduğu ve kalan maçlarında zayıf takımlarla karşılaşacağı şeklindeki değerlendirmeler yanlış. Bu söylemler takımı rehavete sokar. Teknik heyet olarak futbolcularımızı her maça final havasında hazırlıyoruz.” dedi.
Taraftar desteğini Sağlıkspor maçında da arkalarında görmek istediklerini söyleyen Kerrar Kolcu, “12. adam konumundaki taraftarımızın desteğiyle bu zorlu karşılaşmadan da 3 puannla ayrılmak için mücadele edeceğiz. Şampiyonluğa giden yolda kaza yapmak istemiyoruz.” dedi.
Puan cetvelinde ilk üçe girip terfi maçlarına gitme mücadelesi veren rakiplerimizden Kuşadasıspor Aydın Belediyespor ile Çine Madranspor da Astaş ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum