Sökespor Sağlık engelini 4-0’la geçti

Sökespor Sağlık engelini 4-0’la geçti

Sökespor Sağlık engelini 4-0’la geçti


Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Aydın"da oynanan erteleme maçında Sökespor Sağlıkspor"u kendi evinde adeta topa tuttu 4-0.
Maça hızlı başlayan kırmızı-lâcivertliler, ilk dakikalardan itibaren rakibi üzerinde baskı kurarak oyunda üstünlüğü ele aldı. Kanatlardan geliştirilen ataklarla  sık sık Sağlıkspor kalesi önünde tehlike yaratan kırmızı-lâcivertliler, 23. dakikada gole  kavuştu. Bu dakikada Samet"in nefis golü perdeyi açtı. 35. dakikada  sahneye  çıkan Oktay skoru 2-0 yaptı.
İkinci yarıyada  hızlı  başlayan ekibimiz 67. dakikada Saliuo ile farkı 3-0"a taşıdı. Karşılaşmanın 81. dakikadasında Oktay bir kez daha  rakip fileleri havalandırdı 4-0. Karşılaşmada ev sahibi ekip bir de penaltı kaçırdı.
Sökespor"un deplasmanda  gelen erteleme  maçı galibiyeti ile terfilere gitme yolunda bir engeli daha aşması camiada sevinç yarattı. 
GENÇLİKSPOR
YILDIZ GÜCÜNE  KONUK OLUYOR
Birinci amatör kümedeki temsilcimiz Gençlikspor, Süper Lig"e yükselme  maçında bugün Aydın"da  Nazilli  temsilcisi Yıldızgücü ile  karşılaşacak. Önümüzdeki sezon Süper Lig"de  mücadale edebilmek için yakaladığı fırsatı bu günkü karşılaşmada da değerlendirme zorunda olan sarı-siyahlılar,  sahaya  mutlak  galibiyet  parolası ile  çıkacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.